Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
bruce24
üzenetére
Minden gépész programozó akar lenni
gépész is vagyok, csak ezért, meg egy ismerősöm, aki szintén gépész most akar átnyergelni
Sajnos sok pro és kontrám van..
Talán azért van értelme, mert ott ül valaki melletted, és megmondja mit nyomjál le a kezdetekben.
Ui két dolgot is megtanultam egy ilyen képzésen, a help használata, amit már írtam és még egy nagyon fontossat! Ha egy megoldáson sokat töröd a fejed, de nem akar összejönni érdemes egy 5-10perces szünetet, tartani, amikor nem is gondolsz rá.. (én azt szoktam csinálni, hogy átmegyek kollegákhoz és feltárom a problémát, mire a végére érek ráis jöttem Ők meg jót mosolyognak rajtam..)
Ezért jó lehet egy ilyen iskola, az életben megtanulsz programozni és egyetemen egy másfajta nézőpontot (mivel én már úgy kerültem az egyetemre, hogy programozom pár éve ezért nem tudok sorrendet állítani sok minden 1x nekem, viszont sok mindenhez több éves rögzültséget nevelnek át.. ami nehéz). legalább is röviden én így érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Flint 2 OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Energiaital topic
- Halls of Torment teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gépész is vagyok, csak ezért, meg egy ismerősöm, aki szintén gépész most akar átnyergelni