Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
"XDebug-al hogyan fogja megtalálni a hibát? Nekem eddig még sosem sikerült használható infot kifacsarnom belőle, csak egy rohadt nagy log fájlt csinál, amit ha megnyitsz, akkor kiírja, hogy az echot ezerszer hívta, stb."
Emiatt nem az Xdebug a hibás.
Ezek szerint nem tanultad meg használni, meg nem tudod, mire való - nem logfájl készítésére, hanem debuggolásra, ahogy a nevében is benne van. Tudod, ahogy debuggolni szokás egy normális fejlesztőkörnyezetben. Igazából nem értem a kérdést. Úgy fogja megtalálni a hibát, hogy debuggol. Megnézi a változók aktuális értékeit, blablabla. Eclipse-szel, NetBeans-szel, PHPStormmal, meg más tisztességes fejlesztőkörnyezetekkel is tudsz PHP-kódot debuggolni, be kell konfigurálni pont úgy, ahogy a php.ini-ben is teszi az ember, nem egy nagy művészet, Gugli első pár találata megmutatja, hogy is kell.(#8687): A favicon hiánya nem tudom, milyen session-hibákat szokott eredményezni. Milyeneket?

A faviconnak, a doctype-nak, karakterkódolásnak semmi köze nincs a hibához, ezt már most megmondom.
A WordPress kódja meg szerintem minden, csak nem szép.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezek szerint nem tanultad meg használni, meg nem tudod, mire való - nem logfájl készítésére, hanem debuggolásra, ahogy a nevében is benne van. Tudod, ahogy debuggolni szokás egy normális fejlesztőkörnyezetben. Igazából nem értem a kérdést. Úgy fogja megtalálni a hibát, hogy debuggol. Megnézi a változók aktuális értékeit, blablabla. Eclipse-szel, NetBeans-szel, PHPStormmal, meg más tisztességes fejlesztőkörnyezetekkel is tudsz PHP-kódot debuggolni, be kell konfigurálni pont úgy, ahogy a php.ini-ben is teszi az ember, nem egy nagy művészet, Gugli első pár találata megmutatja, hogy is kell.