- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bambano #8179 üzenetére
Te amúgy szeretsz picit barokkos túlzásokkal élni néha, pl. itt azt írtad, hogy "bme vik-en mostanában bizonyítások nélkül nyomják a mateket. nem csak, hogy nem kérik számon, le sem adják", ez nem tudom, mikorra volt igaz, szerintem ezt csak kitaláltad.
Persze lehet olyan gyakvez vagy oktató, aki valamilyen oknál fogva kicsit visszavett ebből, amikor XY neked ezt mesélte, fogalmam sincs, ez honnan jött. Nem volt még olyan sok éve például az analízis, érdekes, akkor még leadtak és kértek bizonyításokat. Ahogy volt számításelméletből is bizonyítás, kérték is. Algoritmuselméletből szintén. Adatbázisokból is. Aztán még sorolhatnám.
Az persze igaz, hogy az ELTÉ-n jóval mélyebbre mennek a matematika bugyraiba a progterven, sok ELTÉ-ssel beszéltem már, az alapján én picit túlzásnak is érzem egy informatikai oktatás esetében a - most részemről is barokkos túlzással élve, mert nem tudom a konkrét számadatot - százkilencvenhat analízis-félévet, amik persze elkúrás esetén évismétlősek (nincs kereszt), de ez egyéni ízlés kérdése, nyilván van olyan, aki úgy lesz fejlesztő, hogy kifejezetten komolyan van szüksége a matematikai/algoritmuselméleti/számításelméleti/stb. alapokra is, ilyen esetben például kifejezetten hasznos. BME-t gyakorlatiasabbnak érzem, bár ott is sok bullshitet ki kéne dobálni a büdös francba, mert egyszerűen csak elkúrni lehet az időt velük, jobb mérnök nem lesz tőle senki.
Munkakeresés szempontjából túl sok különbség szerintem sincs, normális helyen úgyis azt nézik, hogy mit tudsz, nem azt, hogy mit lobogtatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Szimulátor pedál elasztomer, fékmod - Logitech, Thrustmaster, Fanatec pedálokhoz - MT Simtech
- Fanatec WRC/BMW/P1 mágneses váltó mod - MT Simtech
- Gigabyte A520M K V2 + Ryzen 7 5700x + 32GB 3600MHZ Ram
- Apple MacBook Pro 14 M4 Max (14C/32C)/36GB/1024GB
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest