Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz bambano #8145 üzenetére

Sikerült a két legszélsőségesebb esetet említve összehasonlítanod a kiscég-nagycég kérdést, és a túlzó szavaidból még valaki azt a nagyon hibás következtetést vonhatja le, hogy a helyzet ilyen egyszerű, és kisebb cégnél nem lehet egy kisebb csapat komoly szaktudással (még ha az infrastruktúra a cégnél valóban nem is túl összetett)...

• arm1n_

csendes tag

válasz bambano #8145 üzenetére

Köszi szépen a reagálásokat, a nyelvek közül sejtettem a C#, C++, Java dominanciát, ez OK. Szó se róla, nem tervezek IT polihisztorrá válni, épp ellenkezőleg. Azért választottam ezt az irányt, mert az egyik legkeresettebb, leginnovatívabb szakma nem elcsépelt azt mondani, hogy ezé a jövő, manapság mindent digitalizálnak stb, de talán még azért is mert van/volt egy ilyen elképzelésem, hogy a munkavégzéshez elég egy laptop és a munkát bárhonnét el lehet intézni. Van ilyen? Pl.: adott egy projekt és nem kötelező megjelenni a munkahelyen, elég ha "leadod" a rád eső feladatot?

Kezdetben multi vállalatnál tervezem az elhelyezkedést, egyáltalán nem zavar ha katonának néznek, nem tervezek egy következő Steve Jobs, stb. Van ismerősöm aki pl. T-nél dolgozik vezetőként de ott nem volt semmi ember ellenesség ilyen szempontból, de az csak EGY csapat. (Illetve egy magán nyelvtanár ismerősömnek az IT-s diákjai a legnyugottabbak :D) Ugyanakkor ha meg a kisebb, vállalkozó cégeknél kisebb a hajtás akkor meg az lenne a szimpatikusabb nekem :) de mindegy, jelenleg olyan érzésem van, hogy nem tudom a sok jóból kiválasztani a legjobbat, de suli végére azért biztos körvonalazódik, hogy merre tovább.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés