Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz bambano #7717 üzenetére

Fogalmazzunk úgy, hogy a főnököt elég jól sikerült leírnod, bár azért legalább nem tart minimálbéren. (Az összes főiskolás évfolyamtársamnál jobban keresek, már akikkel tartom a kapcsolatot. Közel nem egy "képviselői" fizetés, de éhen nem halok). Viszont jó hazai mikróvállalkozáshoz hűen a munkaköri leírások közel sem fedik a valóságot, épp ezért nem is tudok igazán kapálózni, plusz nincs jelenleg másik állás alternatíva. Illetve, mint írtam, hosszabb távon a saját életemet könnyíteném meg vele. A túlórát hagyjuk, az sose volt létező fogalom és szerintem sose lesz, nem érthető fogalom. :) Az egyéb költségbe még talán belemenne, de szerintem abból se vennék házat...

On: Így van, a program nem egy többezres flottát kell, hogy lekövessen, arra vannak programok, de mint mondtam drága és eszméletlen sok a felesleg benne (legutóbb a T-online flottájának fejlesztett szoftvert kínálták eladadásra, de még az is sokkal többet tud, mint ami nekünk kéne, viszont nem mindent, ami kéne). A cég jelenleg is működik, csak excel + papír alapon, ami nem minden kényelmi funkciót lát el, plusz a papírnál ugye nem működik a Ctrl+F. Az általam elképzelt rendszer nem túl bonyolult, viszont a cégre szabott megoldások vannak benne. Ezért is kérdeztem, hogy a lentebbi leírás alapján miben lehetne egyszerűen elkészíteni.

A tatár nem hajt, ráérős a dolog, csak valahol szeretném elkezdeni, illetve felmérni a dolgot, hogy egyáltalán képes vagyok-e rá, illetve megéri-e a befektetett időmet.

• bucsupeti

senior tag

válasz bambano #7717 üzenetére

A hsz végével teljesen egyetértek. Az elejét meg félreértetted... Vagy felreerthetoen írtam.

Új hozzászólás Aktív témák