- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #7717 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy a főnököt elég jól sikerült leírnod, bár azért legalább nem tart minimálbéren. (Az összes főiskolás évfolyamtársamnál jobban keresek, már akikkel tartom a kapcsolatot. Közel nem egy "képviselői" fizetés, de éhen nem halok). Viszont jó hazai mikróvállalkozáshoz hűen a munkaköri leírások közel sem fedik a valóságot, épp ezért nem is tudok igazán kapálózni, plusz nincs jelenleg másik állás alternatíva. Illetve, mint írtam, hosszabb távon a saját életemet könnyíteném meg vele. A túlórát hagyjuk, az sose volt létező fogalom és szerintem sose lesz, nem érthető fogalom.
Az egyéb költségbe még talán belemenne, de szerintem abból se vennék házat...
On: Így van, a program nem egy többezres flottát kell, hogy lekövessen, arra vannak programok, de mint mondtam drága és eszméletlen sok a felesleg benne (legutóbb a T-online flottájának fejlesztett szoftvert kínálták eladadásra, de még az is sokkal többet tud, mint ami nekünk kéne, viszont nem mindent, ami kéne). A cég jelenleg is működik, csak excel + papír alapon, ami nem minden kényelmi funkciót lát el, plusz a papírnál ugye nem működik a Ctrl+F. Az általam elképzelt rendszer nem túl bonyolult, viszont a cégre szabott megoldások vannak benne. Ezért is kérdeztem, hogy a lentebbi leírás alapján miben lehetne egyszerűen elkészíteni.
A tatár nem hajt, ráérős a dolog, csak valahol szeretném elkezdeni, illetve felmérni a dolgot, hogy egyáltalán képes vagyok-e rá, illetve megéri-e a befektetett időmet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Gaming notebook topik
- Jövedelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Samsung SM-R400N Galaxy Buds eladó
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- újszerű iPhone 16 128GB black fekete független 3 év Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest