- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
"Hol itt egy moderátor, aki bele tud írni az összefoglalóba?"
Itt:
http://logout.hu/tema/moderatort_keresek_a_forumhoz/friss.html"Az összefoglalót olvassa egyáltalán valaki?
"
Igen, főleg olyan, aki még nem járt a topicban, nem olvasta az összefoglalót (tehát új neki, én is elolvastam nemrég, hogy mik szerepelnek benne, mert láttam, hogy valaki update-elte, és bizony találtam butaságokat, csak nem volt még időm javíttatni
), kezdő, stb. Van értelme abszolúte.
Viszont most, hogy beszélünk róla, felfedeztem egy hibát, amit gondolom majd a Logout megújításával javítanak, hogy Logouton nincs ilyen kis lenyíló az összefoglalóhoz, mint Prohardveren: [link] (ld. "Összefoglaló kinyitása"), Logouton csak ilyen: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"
), kezdő, stb. Van értelme abszolúte.