Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
freelanced
üzenetére
Egyértelműen Java/C# a jó irány üzleti szempontból. Viszont ha most kezded a programozást, akkor szánj egy kis időt arra hogy magát a strukturált programozást ismerd meg.
A Java/C#/C++ soha sem magát a nyelvet jelenti, hanem a teljes környezetet, framework-öt, library-ket stb.
Ezek előre elkészített megoldásokat adnak és nagyban egyszerűsíti majd egy-egy komplex alkalmazás elkészítését. Én azt javaslom hogy ne ezeknek ess neki egyből.1. Először egy kicsit merülj el a strukturált programozásban, az adatstruktúrákban (pascalt javaslom).
2. Ha ezek már mennek akkor OOP alapokat tanulj, gyakorold (üzleti vonalon Java/C#, rendszerprogramozás vonalon C++).
3. Miután megy az OOP akkor jöhetnek a speciális utility-k/library-k megismerése (üzleti vonalon Java/C#, rendszerprogramozás vonalon C++) -
válasz
freelanced
üzenetére
Szia!
Amennyiben most jánlanom kéne akkor biztos hogy a C# illetve a Java felé terelnélek. Az alapvető programozási tételek illetve valami normélis müdszertan elsajátítása után egy jó könyvvel nekivágva egész jó dologkat lehet elérni, illetve az objektumorientáltság is fontos szempont szerintem. Amennyiben ezen szempontokat nem nézzük akkor is azt lehet látni, hogy a munkáltatók részéről van rá igény, tehát el lehet vele helyezkedni, illetve használható tudást ad mindkettő. Ellenben az egyetemeken tanított Pascallal - s igen, tudom ettől a szemléletmódtól nem leszek népszerű.
Szóval szerintem C# vagy Java így elsőkörben.
Talán a crossplatform miatt inkább Java.
Üdv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő