- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Régebben a C#-t kezdtem el, Reiter István: C# jegyzetet olvastam, de igazából nem nagyon maradt meg."
Olvastad, de közben nem gyakoroltál? Annak semmi értelme, egyik nyelvnél sem.
Ez olyan, mintha olvasnál az autóvezetés mikéntjéről, de soha nem ülnél autóba.====
(#5979) Bikkrom : ez igen színvonalas, nem is tudom, miért nem linkeltem még korábban webfejlesztős fórumokban, meg nem is olvastam, pedig Balássy György volt az egyik igen jó előadónk egyetemen.
-
Bikkrom
senior tag
Melyiket éri meg?
Attól függ mire használnád. Ha C# alapod már van akkor érdemes a Reiter jegyzetet átgyakorolni még egyszer. Aztán ha web felé nézelődsz ott az ASP C#-pal karöltve. Ahhoz elég jó jegyzet a Honlapépítés a 21. században című könyv.
-
kispx
addikt
Módszer: Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás
Másképp nem fog menni. Nyílván a egyszerűbb pár soros kódnál kell kezdeni. Érdemes a könyv példaprogramjait is megcsinálni fejből. Szerintem elsőre a nyelvi elemekkel ismerkedj és közben fejleszt az algoritmikus gondolkodást. (Azaz minél több programot csinálj)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest