- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz
martonx #5966 üzenetére
Csak ajánlották a "problémám" általános leírásra a CMSt, de gondoltam, hogy semmi sem lesz ilyen kis méretű és hatékony, mint egy asp .net 4.0 minimál kód. Az üres DB 3MB, maga az oldal 1MB(persze ebből egy átlagos betöltés 100kb kb).
Benne minden funkció amit fentebb felvázoltam.
A tárhely terén nagyon simán ráböktél erre az oldalra. Ennyire tiszta a helyzet az ASP-s tárhelyek piacán?Róluk még nem hallottam és véleményt sem találtam a neten.
Végül is az ingyenes csomagjuk jó lesz egy darabig amíg be nem indul az oldal. A DB fog csak nőni, tehát tárhelyben sem kell pár száz megánál több. Az adatforgalom ami kritikus. Ahogy nézem itt is napi 3GB után lekorlátoznak. Na de hátha lehet velük egyezkedni. Valami spec csomagot majd megérdeklődök náluk, ha arra kerül a sor.
Minden esetre jobb alternatíva az eddig kinézett sandbox.proserver-nél. Ott csak ingyenes van és valszeg költöznöm kellett volna ha beindul az oldal. Amire meg a fentebb említett tarhely.eu-t néztem ki. De ott nem írják mekkora forgalomtól korlátoznak és kicsit drágább is az általad említettnél. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx #5966 üzenetére
Köszi, hogy írtál a témában.
Igazából korábban pont ő írta, hogy nem akar CMS-t használni.
A CMS csak úgy került szóba, hogy itt még egy tök általános kérdést tett fel, ahol kapásból az tűnt a legegyszerűbb válasznak, hogy használjon CMS-t, és meg is van oldva a gondja, mert nem volt tiszta, mennyire van tisztában a PHP-nál komolyabb, normálisabb nyelvekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! I5-8700 500GB SSD 32GB DDR4 RTX2060 6GB!
- Predator PH315-51 15.6" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- IPhone 15 Pro 256GB gyári független hibátlan 2026.09. 22. Apple jótállás
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest