- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
sghc_toma #3763 üzenetére
nagyon szepen koszonom a segitseget., jobb, mint volt (a getpixel kilovesevel megszunt egy masik problema is)
volna meg egy kerdesem ezzel kapcsolatban, ha nem tul nagy pofatlansag
arrol lenne szo, hogy kuldenek a programnak mindenfeleket, de elsosorban billentyuleuteseket es egermozgast, kattintasokat
mindkettohoz a SendMessage funkciot hasznalom, elobbi meg egesz jol, miota nem WM_KEY{DOWN,UP} es WM_SYSKEY{DOWN,UP} uzeneteket kuldok, hanem helyettuk WM_IME_KEY{DOWN,UP}, viszont az egermozgas es kattintasok kuldese nem akart menni
az lenne a kerdes tehat, hogy van-e alternativ mod egermozgas es kattintas kuldesere, esetleg mas uzenettel (jelenleg a WM_MOUSEMOVE, WM_LBUTTON{DOWN,UP} es WM_RBUTTON{DOWN,UP} uzeneteket hasznalom)vegulis nem egeto problema, valahol neten talaltam egy tippet, hogy tegyem a user32.dll-t a progi konyvtaraba es a DllImport-nal "./user32.dll"-kent hivatkozzak ra, akkor nem hat ra a gameguard hook-ja, s valoban, mukodik is, mint az alom, de szebb lenne, ha erre sem lenne szukseg
barminemu otletet szivesen veszek ^^
-
VladimirR
nagyúr
válasz
sghc_toma #3763 üzenetére
"ok, azt hittem, valahogy CreateDC-vel csinaltad CreateCompatibleDC helyett."
ez azert lehet, mert fentebbi post-omban baromsagot irtamtobbet is, mert rajottem idokozben, hogy nalam sem mukodik rendesen, csak mivel 1920*1440-es az asztal - raadasul ketto is van belole - az ablak meg 1024*768-as, nem tunt fel elsore, meg akkor sem, mikor kimondottan ezt neztem
a miert amugy szerintem abban keresendo, hogy a gameguard probalja megakadalyozni, hogy en ki tudjam olvasni a pixel-eket, csak azt nem ertem, hogy xp-n akkor miert mukodikes pont most kezdtem el en is azon filozni, hogy a bitmap-rol olvasom ki az ertekeket, bar en a GetBitmapBits-et hasznalom, de tokeletesen mukodik (meg a sebessegen kell csavarni egyet, mert jelenleg minden pixelkiolvasas elott masolok buffer-be es az nem tul gazdasagos, mert kepenkent lehet 1-2 ezer pixel is)
[off]par eve megprobaltak implementalni is, csodas eredmeny szuletett:
ping -i 900 10.0.3.1
PING 10.0.3.1 (10.0.3.1): 56 data bytes
64 bytes from 10.0.3.1: icmp_seq=0 ttl=255 time=6165731.1 ms
64 bytes from 10.0.3.1: icmp_seq=4 ttl=255 time=3211900.8 ms
64 bytes from 10.0.3.1: icmp_seq=2 ttl=255 time=5124922.8 ms
64 bytes from 10.0.3.1: icmp_seq=1 ttl=255 time=6388671.9 ms
--- 10.0.3.1 ping statistics ---
9 packets transmitted, 4 packets received, 55% packet loss
round-trip min/avg/max = 3211900.8/5222806.6/6388671.9 ms[/off]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- VR topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest