- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
V.Stryker #2709 üzenetére
nyugi már, ne várd hogy kora hajnalban 2 perc alatt választ kapsz...
amúgy ha tanulni akarsz: internet
én jópár évet eltöltöttem informatikai suliban (gimi és fősuli) de amit ott tanultam, az minimális volt, inkább arra jó hogy betekintést adjon ebbe-abba, így később el tudod dönteni hogy mi az ami érdekel.
mivel neked már elég konkrét elképzeléseid vannak (Java, PHP, SQL), szerintem ezt kihagyhatod...
vegyél egy-két jó könyvet, nézz körül a neten, és írj rengeteg programot (egyrészt tapasztalatszerzésnek, másrészt ha jól sikerül, később jó referencia lesz)
persze ha papírt is akarsz, akkor vmi vizsgát nem árt tenni, de szerintem néhány komoly referencia sokkal többet számít (ha meg csak az önéletrajzoddal törődnek, akkor olyan helyre ne is menj...)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 2 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest