- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
válasz
dabadab
üzenetére
"warningokat úgy tüntesse el, hogy átirányítja az stderr-t a devnullba (true story)"
Hat, akkor egesz emberi, nemely kollega ugy tuntette el a c++ warningokat hogy #pagma-t hasznalva kikapcsolta arra a reszre a forditasi uzeneteket.
Azt vettem meg eszre hogy uj session-t kell nyitni minden uj feladatnal, megzavarja a korabbi feladat. Masreszt lehet ha korbe-korbe megy akkor megint session-t kell zarni, es uj nyitasnal felsorolni milyen megoldasokat ne vegyen figyelembe
Uj programozasi platform szuletik: AI pszichologusnak kell lenni, megtanulni hogyan beszeljunk veluk. -
válasz
dabadab
üzenetére
> Aztán emellet van az is, amikor csak körbe-körbe megy a saját farkát kergetve és csak égeti a tokeneket meg össze-vissza hallucinál, főleg akkor, ha már meglévő kódhoz kellene hozzászólni.
Ez a legkellemetlenebb egyebkent szerintem. Mi Geminit hasznalunk, es hajlamos ilyenre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- BMW topik
- Metal topik
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest