- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs #18055 üzenetére
Köszönöm a választ! A file megnyitásakor is ezt írja ki(magyarul*):
"Az alkalmazás előző verziójával létrehozott adatbázis nem nyitható meg."Ez érthető és világos beszéd(ill. írás). Nálam azért került elő, mert egy win xp-n létrehozott vb6 projektet szeretnék újraírni(azt még nem döntöttem el, hogy Vb.net-ben, vagy C#-ban). Az említett file nem az én művem volt. Csak felhasználtam. De mind1. Leírtam az esetet, mert hátha más is belefut ebbe a problémába. És akkor már meg lesz a megoldás, ha ide téved.
* mi lenne, ha pl. az MS is lex@rná a magyar ügyfeleket(is, másik X népekkel egyetemben), és azt vallaná, amit ti: hogy az angol 1 felsőbbrendű nyelv. Aki számítógépet, okos telót, akármit akar használni, tanuljon meg angolul. Nem bajlódna pl. magyar win, vagy office verziókkal, semmivel. Főleg nem magyar helyesírást ellenőrző office alkalmazásokkal. Megtehetné, de mégsem teszi meg. Sőt! Inkább az felé megy, hogy ezeket a nyelveket is támogassa. Az én angol tudásom pl. kimerül abban, hogy az írott szöveget sacc/kb megértem. Ha mégsem, akkor meg fordítót használok. Pár hete/hónapja volt szó róla, hogy a google mennyire dicsekszik azzal, hogy milyen gyorsan produkál találatot a keresőjével. De pl. a google translate-nél van sokkal jobb/használhatóbb fordító is in'ggyyééé. Itt már meglátszik, hogy 1 emberke(vagy 1 csipet-csapat) nem érthet mindenhez(főleg nem profi módon).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Parfüm topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Kuponkunyeráló
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest