Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Lehet, hogy igazad van. De akkor ezt kell mondani(írni). De itt olyanokat írtak, hogy:
"Remélem magadtól is rajossz, hogy van olyan korrekt működés, ami ilyen kimenetelhez vezet."
"Kurvára nem az ő hibája, előrendelésről hallottál már?"...
"Biztos egy bunkerben élsz."
"Nem akar ez megérteni semmit, trollkodni jött."Szóval engem fikáztak ahelyett, hogy azt mondták(írták) volna, amit te.
Sztem. az, ha egy "webprogramozó" rendszer szinten lehetetlenné teszi azt, hogy a user-nek lehetősége legyen közölni a leendő vásárlóval azt, hogy az áru raktáron van-e, vagy várhatóan x-y nap/hét múlva érkezik, vagy hogy nem rendelhető, ez egyértelműen a webprogramozó hibája. Az, ha az admin rosszul/tévesen adja meg az adatokat, vagy egyéb dolog miatt jelennek meg tévesen az adatok, az természetesen nem a programozó hibája. Bár hozzá kell tennem, hogy amit én a programozó hibájának mondok, az (sajnos) nem szabály/törvény sértő. De erre nem annak kellene a válasznak lenni, hogy engem fikáznak, hanem annak, hogy be kellene ismerniük azt a folyamatot, amit te írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- eBay
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- D5 Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 és 16gb DDR5 RAM + GARANCIA
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- PlayStation 4 500GB konzol eladó
- XPS 17 9720 17" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest