- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
Azért a Hermann Miller alatt is van élet, az már a csúcs, ahol a nevet is megfizeted vastagon. Én most spec arra gondoltam, hogy "szeretnék egy kényelmes, strapabíró széket, van rá 30k-m mit ajánlotok". Egyébként meg mindegy milyen szék, ha 0-24-ben ülsz egészségtelen lesz, szóval mozgásban kell maradni.
-
válasz
instantwater
üzenetére
Mennyi ideig tart ki egy szek? Tiz evig? Mennyi az, evi szaz font? Napi szaz forint, hogy kenyelmesen ulj?
(En nem kedvelem a tamlas szekeket, egyebkent, nem az a lenyeg szerintem, h jo pozicioban ulj egesz nap, hanem hogy valtoztathasd a testtartasod, ezert nekem Varier Balans + allithato magassagu asztal van, de ezek se olcsok.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest