- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Na ja, ilyesmi itt is van. Kod szerverre kicheck remote debug-hoz uj helyre (softlink konyvtarba mert csak azon a koteten lesz eleg hely a full result file-oknak de tortenelmileg van ne'mi beegetett path resz), kod es iranyito yaml kiegeszitve, megse fut le az uj resz... keresem a yaml ertelmezesnel hogy mit kene me'g beallitanom hogy ne skip-elje -- erre kiderult hogy a run config-ban a yaml parameter me'g a regire mutat amit azert a szerverrol amig nem tuti az uj mukodese biztos ami biztos nem toroltem ki... Pedig maskor van annyi eszem hogy legalabb valami legkintebbi konyvtart atnevezek, most ez valahogy kimaradt. Amikor megnyugtattak hogy tuti feldolgozza, mas a hiba, 5 perc alatt rajottem, de elotte 2 napig szivtam meg bujtam az alaprendszer doksijat mert uj vagyok benne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest