- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Na ja, ilyesmi itt is van. Kod szerverre kicheck remote debug-hoz uj helyre (softlink konyvtarba mert csak azon a koteten lesz eleg hely a full result file-oknak de tortenelmileg van ne'mi beegetett path resz), kod es iranyito yaml kiegeszitve, megse fut le az uj resz... keresem a yaml ertelmezesnel hogy mit kene me'g beallitanom hogy ne skip-elje -- erre kiderult hogy a run config-ban a yaml parameter me'g a regire mutat amit azert a szerverrol amig nem tuti az uj mukodese biztos ami biztos nem toroltem ki... Pedig maskor van annyi eszem hogy legalabb valami legkintebbi konyvtart atnevezek, most ez valahogy kimaradt. Amikor megnyugtattak hogy tuti feldolgozza, mas a hiba, 5 perc alatt rajottem, de elotte 2 napig szivtam meg bujtam az alaprendszer doksijat mert uj vagyok benne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest