Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- potyautas: Aktiviti
- bambano: Bambanő háza tája
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Nálunk az access token 1 óra lejárati idővel van, a refresh token talán egy hónapig jó. Én most úgy használok OAuth2-t, hogy kliens oldalon beleptetem az OAuth sajat login ablakával (vagy átirányitva, tok8), majd a megkapott authorizatiob tokent kliens oldalon cserelem AT meg RT-re és ezeket kuldom el a szervernek. Korabban hasonloan csinaltam, amikor egy chatbotot irtam, ami OAuth-on keresztul fer hozza megadott idokozonkent a belso rendszerunkhoz, akkor ugy csinaltam, hogy AT-vel elkertem amit akartam, ha lejart, RT-vel refresh, ha valid akkor AT tarol, ha az is lejart, ujra login. Az RT pont arra van, hogy ne kelljen mindig beleptetni a usert, ha lejar az AT (ami altalaban rovid idore szol), hanem a szolgaltatas kerhessen uj AT-t az RT-vel.
Nem tudom ez valasz-e a kerdesedre
martonx: ha jol tudom, nem okolszabaly, hogy a szervernek kell azonositani, lehet kliens authentikaciot is
-
martonx
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Asp.Net Core vonalon pont van olyan template ami mindenzt eleve megcsinálja neked. Indíts egy új projektet egy OAuth-os template-tel, és nézd meg a kódját.
Illetve egy helyen zavart érzek az erőben. Ha pl. google Oauth-ot használsz, akkor sem a kliens oldalnak kell a google felé authentikálnia, hanem a szerver oldalnak. És majd szerver oldalon lefut google vs szervered között, hogy sikeres volt-e az authentikációd.
Hiszen utána is a szervereddel áll a js app kapcsolatba, afelé kell minden egyes requestnél igazolnia, hogy jogosult-e.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest