- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
instantwater #13359 üzenetére
Most én is épp aszerint döntöttem, hogy hol milyen gépet adnak, egyiknél lehet Macet is kérni, másik hely meg pont most dobta a ThinkPadeket, ami hardveresen még megfelelt volna - illetve touchbar óta inkább egyenesen újra az lett az etalon nálam. Oprendszernél többet számít nekem a hardver minősége, mérete és tömege.
Egy ideje itthon is Mac van, de másodlagos gépem (szülőknél) win10, azon csak néha programozgatok, és ott már inkább git-basht raktam fel, STS meg tök ugyan az minden oprendszer alatt, a projectek gradle wrappert használnak, így azzal se kell külön tökölni. Docker miatt azért WSL2-t megnézem.
Anno én is úgy indultam, hogy csak linux volt a gépen, aztán céges gépeken Win+Virtualbox, de ahogy öregszem úgy kényelmesedtem el, most már nem raknék elsődleges rendszernek linuxot, meguntam a sok UI újraírást alapokból, fluxboxot meg már kinőttem. Pedig 15+ éve még napokig telepítettem Gentoo-t.
Amihez ragaszkodok, hogy valamilyen úton-módon legyen bash a gépen, és ne kelljen TFS-el szívni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest