Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bandi0000

nagyúr

válasz vgyuri #13246 üzenetére

Nem az üres sorral van a baj, hanem ami a képen látszik, elsőnek a káposzta,alma,naracs a sorrend, ez jó , 4-én megszűnik a káposzta, de 2-tól van egy új ami nem fér ki, ezért látszik a +1, és az lenne a cél, hogy 5-től ami most nem látszik valójában a sorrend az, hogy Alma,Naracs,Krumpli, de azt szeretném elérni, hogy az előző naphoz képest mikor változott, a sorrend maradjon, de amelyik sor megüresedett abba kerüljön bele az új neve ha van, ha nincs akkor marad üresen, tehát 5-re kiírni az első sorba krumplit, és az alá semmit, mert még az Alma,Narancs elérhető

Fejben már találtam egy megoldást, de az elég összetett sok for, és if, mert jelenleg úgy működik, hogy végig megyek a listán, az első elérhetőt az első, másodikat második... és a 3.tól csak növel egy számlálót, amit az utolsó helyre rak be, viszont ha nem a listán mennék végig, hanem a helyeken, és minden egyes helyhez megkeresném, hogy előző napon melyik növény volt ott, és ma elérhető e, ha igen berakom, ha nem, akkor keresek egy másik növényt a helyére ami tegnap nem volt benne a top 3-ban, vagy nem volt elérhető ma, szal ez elvileg jó, de megpróbáltam megcsinálni de elég sok lett, ezért kérdezem hátha itt van pár tapasztalt róka, aki tudná rá mondani valami egyszerűbb megoldást

Új hozzászólás Aktív témák