- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Citroware #12766 üzenetére
amikor én egyetemre jártam, a progmat még osztott szak volt, mint azóta megint.
első három évben főiskolai végzettséget bizonyító oklevelet állított ki az egyetem, következő két évben egyetemi diplomát kaptunk. tehát két záróvizsga, két diplomamunka. erősen hasonlított a bsc/msc felosztásra, bár nem volt az.aki azt hiszi, hogy két hónap alatt informatikából megfelelő szintre képzi magát, az ezzel azt is állítja, hogy az egyetemi képzés nem ért többet két hónapnyi otthontanulásnál, vagyis az egyetemi képzés nullát ér.
ez nyilvánvaló marhaság, ez a mostani hr-es hype következménye is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- X1 Yoga 6th 14" 4K+ IPS érintői7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest