Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
I02S3F
üzenetére
Sziasztok!
A könyv a 151. oldalon ír a statikus library-król.
A static library is simply a group of object files. The object files are kept in an archive,
which leads to their usual .a suffix extension. You can think of archives as similar to a
zip file, but without compression.Hogyan különülnek el a különálló részek ebben az arhívumban? Ha jól értem egy IDE-ben lehet ezeket az arhívumokat olvasni. Namost az IDE gondolom elkülöníti nekem az egyes függvényeket, ugye?

-
törölt tag
válasz
I02S3F
üzenetére
Hát szerintem olvasd el az intro-t mert a szerző is elmondja, hogy ezzel az anyaggal árral szemben mész
.So computer science is taught from the "top down"; applications, high level programming, software design and development theory, possibly data structures. Students will probably be exposed to binary, hopefully binary logic, possibly even some low level concepts such as registers, opcodes and the like at a superficial level.
This book aims to move in completely the opposite direction
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Fotók, videók mobillal
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Metal topik
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.