Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Dißnäëß #12047 üzenetére
Én meg láttam ilyet is, olyat is. A multi sose jó kiindulási alap, mert ott már minden döntés politikai, a szakmai / észérvek a legritkábban számítanak.
A magyar kkv IT meg a másik véglet, ahol minden ingyen kéne, de azért a tulajdonos vadiúj X5-ös BMV-vel jár a horvát jachtkikötőben álló hajójához hétvégente, az alkalmazottak meg be vannak jelentve minimálbérre, és örülhetnek ha mellé feketén kapnak még valamit borítékban.
És igen, ismerek személyesen is, olyan kivétel kkv-kat, akik nem sajnálnak értelmesen, és akár sokat is költeni az IT rendszereikre, cserébe szépen haladnak is előre, miközben a tulajdonosaik is jól megvannak, ha nem is a fentebb említett élet színvonalon.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Dißnäëß #12047 üzenetére
Nem kell ahhoz multi, ismerek olyan magyar vállalatot, ahol felvettek 2 programozót, hogy na majd ők aztán, saját rendszer, ahogy ők akarják, 2 év után már mind a 2 programozó megpattant, igaz elvittek 25 millát addig, mint alkalmazott, rendszer meg sehol. És nem, nem a programozók voltak a hibásak.
Na, mindegy, a lényeg a lényeg, sok pénzt is el lehet költeni jól is, meg szarul is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Update 10.02. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest