- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
szata.68
senior tag
"anyagot hadd fizessem ki,az kb 500Ft"
"ma egy fehér tömés 14-20e gyökérszámtól függően" Atyavilág! Tömés mikor függött gyökérszámtól?!
"2millás szék "Istenem! Maradjunk annyiban,hogy neked legalább annyira nincs fogalmad róla,hogy milyen költségekkel jár egy rendelő fenntartása,mint nekem a sw fejlesztés. Hadd ne részletezzem,hogy mennyi a valós költség. (az 500Ft meg akkor valami nagyon kula anyag lehetett,vagy volt benne annyi,hogy hazudott neked,és megnyugtatott,hogy hadd fizess valamit)
Én elfogadom a te oldalad,azt viszont nehezen,hogy ilyen stílusban adod elő. Szerintem normálisan is le lehetett volna írni,hogy mit gondolsz (ahogy a többiek rajtad kívül meg is tették). Az meg ne az én hibám legyen már,hogy volt valami gyúrós csávó aki nem fizetett neked. Vannak bajok...opr
Köszi,látom te érted a lényeget
-
opr
nagyúr
Hat, ne haragudj, de eleg zavaro, amit irsz.
Igen, a fogorvosok jol keresnek... Es? Ha ennyire boki a csorodet, menj el fogorvosnak, es akkor Te is jol fogsz keresni, cserebe kapni fogod az ehhez hasonlo fujjolasokat folyamatosan, illetve masok szajaban turkalsz minden nap. Ha ahhoz van eleg intelligenciad, hogy programozo legyel, akkor a fogorvosi kepzessel se lesz sok gondod, hidd el.De forditsuk meg a dolgot: Az hogy esik, amikor pont ugyan ezt irjak a programozorol? Hogy a koltsege annyi, hogy az 500.000ft-os szamitogepet 5 evente le kell cserelnie, megis mi kerul ezen ennyibe? Konkretan pont fentebb irtuk, hogy rohadt draga a szoftverfejlesztes, a logikad szerint (amortizacio es anyagkoltseg -> vegleges ar) kb brutto 600ft/oranak kene lennie a szoftverfejlesztesnek. Vagy, varj, akkor megse csak ez szamit?
De mondom masik oldalrol:
Emberunk meg mindig nem fillert baszott, hanem kerdezett. Nem azert, mert sporolni akart, mert konkretan kb 20 ev utan kezd el a cloud-os verzio dragabb lenni, de addigra hatszor kell neki is cserelni az offline programot is, hanem azert, mert nem szeretne az ugyfelek erzekeny adatait cloudban tarolni, hanem egy full offline gepen. Szerintem nem egy kifejezetten szar otlet, sot...Vagy, egyeb:
Nekem is most kell majd egy jofajta gyokerkezeles. Itt londonban ezt £500 alatt meguszni kb lehetetlen (175 Matyi!). Hidd el, nekem se esik jol, hogy ennyit ki kell adnom ra, de ez van, ettol nem fogok nekiesni, mert ugy erzem, hogy kevesebb meloval keres tobbet. Egyreszt nem vagyok benne biztos, hogy ez igaz, plane figyelembe veve, hogy nekem nem kell konyekig belemasznom minden paraszt fejebe, masreszt meg mert ez az O dolga. Ha az agyad meg az interneted adott, akkor a fizetesed csak toled fugg. Az meg, hogy ezt nyaralasra baszod el, vagy luxusprostik csecserol szivod a kokot, vagy a gyereknek raksz felre egyetemre, hat kerlek, az mindenkinek a maganugye, senkinek semmi koze hozza.Szoval, szerintem szalljunk le a magas lorol, es oruljunk neki, ha talalkozunk egy olyan ugyfellel, aki gondolkodik, es elfogadja ha valami draga, nem esik nekunk olyan szoveggel, hogy "Mi a faszom kerul ezen ennyibe, mikor csak potyogsz?!", ami, egyebkent, ha megfigyeled, pontosan az a szoveg, amit most Te toltal.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mazda topik
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest