Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
köszi, már be is építettem!
és ezennel jelentem, kész a második verzió, felraktam a táramra! [link]
egy probléma lép még föl néha: a képen látszódó 2 db 1-es rögtön indítás után (új játék) jelent meg magától, úgy, hogy nem is nyomtam még sehova
de ez teljesen random, néha csinálja néha nem, ha csinálja akkor mindig a baloldali első v második sorban egy-két mezőt előre felderít nekem
ráadásul nem is mindig jól, mert volt, h feketével jelölt nekem egy mezőt, mire miztonságból rákattintottam, ásláss csodát: akna volt alatta
halvány gőzöm sincs, h ez mitől lehet...![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/051213/my_akna2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Revolut
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- További aktív témák...
- Pioneer VSX-922
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ráadásul nem is mindig jól, mert volt, h feketével jelölt nekem egy mezőt, mire miztonságból rákattintottam, ásláss csodát: akna volt alatta
halvány gőzöm sincs, h ez mitől lehet...