- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
Először is köszi a részletes véleményt!
Az AI fejlődése is gondolom rohamosan felfog pörögni. Régebben olvastam, hogy a microsoft is valamelyik amcsi egyetemmel karöltve fejlesztett olyan programot, aminek kb csak megmondtad, hogy milyen output programot akarsz látni, ez meg szépen összelegozta különböző kódsorokkal. Sokkal gyorsabban és kevesebb hibával mint egy programozó. (szakmailag erre egyáltalán nincs rálátásom, gondolom nem valami komplex programot írattnak még egyelőre vele, tehát finom hangolásra továbbra is kell az ember a képbe)
Sajnos ahova szívesen mennék, nem konyítom a nyelvet (francia, esetleg norvég), de valahogy úgy érzem, hogy a jelenlegi munkakörömből ki kell lépnem, mert nem élvezem. Én pedig keresem azt munkát/hivatást, mint amit te is írtál, hogy egy éjszakán át ne aludjak, mert megakarom oldani az előttem álló porblémát, amit nem is éreznék jelen esetben problémának, hanem inkább kihívásnak. A programozás nagyon csábítónak tűnik, csak nehéz eldönteni, hogy teljesen hülye lennék hozzá, vagy lenne hozzá affinitásom. Itt jött képbe swift, mert az applenek tök sok oktató anyaga van hozzá ingyé a store-ban.
@martonx: köszi neked is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Telekom mobilszolgáltatások
- Parkside szerszám kibeszélő
- PlayStation 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- T15p Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H GTX 1650 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG AI Smart VA monitor 32" M7, 3840x2160, 16:9,
- Update 09.23. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest