- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
K1nG HuNp #10510 üzenetére
Hat, kit mi.
Altalaban az analizis, linearis algebra, formalis nyelvek nevu virusokhoz kotheto a halalos aldozatok minimum 70%-a. Talan meg az algoritmusok, bar az nagyon konnyu, ha jo a gyakvezed es ertelmes peldakat tud mondani a mikor-mit-miert-hogyan-mivel-miben kerdesekre.
Ezen felul mondjuk 10% siman a lustasag aldozata lesz, a maradek meg szepen eloszlik a kreten, soha-a-budos-eletben meg egyszer nem fogod latni tipusu targyak kozott.
Illetve van par szazalek, aki ugy jar, mint en, es ki se tudja deriteni, hogy el tudna-e vegezni ha akarna, mert ugy hozza az elet, hogy az egyetem vege elott el kell kezdenie dolgozni. Hala az egnek en nem (csak) az egyetemen oktatott dolgok tanulasaval, bulizassal es rezbaszassal toltottem az idomet, hanem programozni is megtanultam egy alap-kozepes junior szinten, amig ott voltam.Ja, es hogy a szazalekok melle konkret szamokat is kapj: Nalunk ha 500an kezdtek, es ebbol 30 a vegen kapott papirt max egy ev csuszassal, az mar egy eleg jo evfolyamnak szamitott. Ez konkretan 2005, ELTE, progmat (5eves, meg nem osztott kepzes). Ugyan az, mint a mostani proginf, csak kevesebb programozas, joval tobb es kemenyebb matek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VoLTE/VoWiFi
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo Ideapad Slim3 15AMN8
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest