- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PumpkinSeed #10376 üzenetére
Nagyon egyetértek, bár nem tudom, mit lehetne helyette. Egyik helyre úgy pályáztam, hogy kaptam egy feladatot, közben melóztam, a párom befeküdt szülésre készülve a kórházba, én meg otthon voltam a nagyobbikkal. Végül két éjjel, pár óra alatt kellett összedobnom egy programot, adatbázissal, példákkal, report-készítéssel, mindennel. Hiába van ezzel több év tapasztalatom, saját magam voltam úgy vele, hogy ezt azért bőven lehetne hová javítani.
A dolog érdekessége, hogy végül megnyertem az állást, aztán az életem úgy alakult, hogy mégsem fogadtam el.(#10382) PumpkinSeed: ezzel én is így vagyok, pár éve kezdtem el módosítani a pályámon. Programozni szeretek, de főleg saját projekteket, esetleg egyszemélyes vagy kisebb csapatos feladatokat, de a nagyüzemi már nem motivál. Viszont nagyon szeretek projekteket vezetni, csapatot építeni és irányítani, tanácsot adni, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest