- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
C programot kell készítenem. A feladat a következő. Text fájlban vannak kérédsek, és lehetséges válaszok. A program véletlenszerűen felteszi a kérdéseket, kiírja a lehetséges válaszokat, majd bekéri a választ, a végén pedig értékel.
Szóval én úgy gondoltam, hogy készítek egy recordot, struktúrát, és ilyen formában fogom beírni a fájlba a kérdést a lehetséges válaszokat. Kérdésem az lenne, hogyha fájlba kiírom az adatokat, akkor onnan lehet-e kiolvasni úgy, mint pascalban, tehát pl a seek 5-nek megfelelő paranccsal a fájlban a megfelelő számú kérdésre ugrok, amit ugye előtte egy random algoritmussal kiszámoltam. Lehtséges ez? Válaszotkat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows 11
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest