Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
C programot kell készítenem. A feladat a következő. Text fájlban vannak kérédsek, és lehetséges válaszok. A program véletlenszerűen felteszi a kérdéseket, kiírja a lehetséges válaszokat, majd bekéri a választ, a végén pedig értékel.
Szóval én úgy gondoltam, hogy készítek egy recordot, struktúrát, és ilyen formában fogom beírni a fájlba a kérdést a lehetséges válaszokat. Kérdésem az lenne, hogyha fájlba kiírom az adatokat, akkor onnan lehet-e kiolvasni úgy, mint pascalban, tehát pl a seek 5-nek megfelelő paranccsal a fájlban a megfelelő számú kérdésre ugrok, amit ugye előtte egy random algoritmussal kiszámoltam. Lehtséges ez? Válaszotkat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest