- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
Netszemete #16728 üzenetére
>Előfordulhat sokszor, hogy csak részfukcionalitás szükséges, és azt lényegesen gyorsabbra sikerül megírni
Én pontosan így jártam az strcmp()-vel. Nekem csak a nagyobb-e kellett volna. Ezért ezt külön írtam meg isstrgreat(...) függvénnyel.
Na meg a patoi(...) inicializálásához vezettem be egy ilyen függvényt, hogy ne kelljen ciklusonként csinálni. Meg egy olyan "trükköt" vetettem be, hogy a paraméterként átadott char* tömbben egy értéket átmenetileg megváltoztatom, majd vissza írom az eredetire.
Szóval sok mindennel lehet optimalizálni. De jó, ha az ember "tarsolyában" van 1-2 algoritmus/függvény. Ezért is írtam egyszer, hogy a C-ben lassabban megy a programozás, de aki erre szakosodott, Neki is gondolom vannak konyhakész kódjai. Ezért mégsem olyan lassú(még akkor sem, ha esetleg módosítani kell valamelyiken).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest