Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
renegade
aktív tag
Persze :)
Norton Suite (AV, IS + Utils)
Igazából elsősorban a frissítések miatt próbálnám megspórolni a reinstallt, nem szívesen töltögetném le őket újra.
De jelen esetben végülis megoldható, túlélem; a kérdést azért dobtam be, mert nem először találkozom a problémával, vélhetően nem is utoljára, szal gondoltam elég közérdekű ahhoz, hogy ha van vmi elegáns megoldás, azt jó lenne tudni. -
joysefke
veterán
hát perzse, hogy megtudhatod:
putty.exe -
WN31RD
addikt
Elvileg lehetséges, de sokszor annyira bonyolult, hogy egyszerűbb újratelepíteni. Egy programnak a registryben nagyon sok helyen lehet bejegyzése (gondolok itt pl. a CLASS-ekre), és a saját könyvtárán kívül is elég sok helyre pakolhat file-okat (pl. Common Files, system32).
Sok sikert! :) -
renegade
aktív tag
Át lehet helyezni egy telepített programot mindenestül egy másik merevlemezre/partícióra úgy, hogy ne kelljen az egészet újra installálni?
A progi mappáját értelemszerűen átmásolja az ember, gondolom már csak a registrynek kellene megmondani, hogy mostantól ott keresse. Van ilyen? Lehetséges ez egyáltalán?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest