- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Proci tuning progi kéne!
- (téma lezárva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Robi_73
őstag
-
Flashy
veterán
-
Mazka05
őstag
Én mivel nem vagyok AMD-s, nem nagyon tudok segíteni,de ha beírod a keresőbe pl xp 2000+ tuning, akkor már rég lehet, hogy előrébb lennél.A procidat nem ismerem és nem tudom, hogy úgy átlag mennyit mennek tuningolva, mekkora max fesszel (ami még nem árt neki).Én előszőr fix AGP-PCI opciót keresném (bios),na meg a memória osztót már ha van ilyen(bios).Mivel 266-os DDR nem egy tuning bajnok ram, nem sok pluszt tudsz kicsikarni a gépedből.Inkább keres olyan valakit az ismeretségi körödben, aki AMD-vel nyomul és több tapasztalattal rendelkezik mint te.#26!
CK_RATIO nincsen az alaplapomon de a könyvben amit adtak abban van... nem hiszem el nem tudok feszt emelni...
-
Robi_73
őstag
Én mivel nem vagyok AMD-s, nem nagyon tudok segíteni,de ha beírod a keresőbe pl xp 2000+ tuning, akkor már rég lehet, hogy előrébb lennél.A procidat nem ismerem és nem tudom, hogy úgy átlag mennyit mennek tuningolva, mekkora max fesszel (ami még nem árt neki).Én előszőr fix AGP-PCI opciót keresném (bios),na meg a memória osztót már ha van ilyen(bios).Mivel 266-os DDR nem egy tuning bajnok ram, nem sok pluszt tudsz kicsikarni a gépedből.Inkább keres olyan valakit az ismeretségi körödben, aki AMD-vel nyomul és több tapasztalattal rendelkezik mint te.#26!
-
Flashy
veterán
próbálj meg inkább a szorzóval játszani, valószínűleg nem tudja az alaplap lockolni a pci és agp órajelet, vagyis emeli az fsb-vel együtt. 140 még nem sok, de van olyan hardver ami 1Mhz-cel se szeret többet.
-
Mazka05
őstag
133mhz-re van rakva jumper és 140-re az fsb... kilépek a BIOS-ból és utána nem indul a Windows meg semi fekete képernyö... 5 másodpercig bekapcsolva tartom a bakapcs gombot kikapcsol ujra indit és vissza álítja a régire By HW!
-
Robi_73
őstag
-
Flashy
veterán
ja lassan ideje lenne hogy végre valamit ki is próbáljon, nem? fejbe ennél többet már nem tudunk tenni :D
-
Robi_73
őstag
Én úgy veszem ki a leírásból, ha a jumpert 100mhz-re rakod, akkor 100-128 mhz-ig tudod állítani az fsb-t.Ha 133mhz-re rakod a jumpert, akkor 133-161mhz-ig tudod állítani az fsb-t.(Bios) Csak az a kérdés, hogy mit tud a procid, és a memóriád.Ezt már neked kell kitapasztalnod.
-
Flashy
veterán
-
Mazka05
őstag
És az nem baj ha nekem nem azt írja ki a CPU Host Clock (mhz) ide nem azt írja ki hogy By Jumper hanem azt hogy By Hw
-
Mazka05
őstag
-
Robi_73
őstag
A dip kapcsolókkal a szorzót tudod állítani. (12.old)
A jumper segítségével az fsb-t.(46.old)
Ha ezek után sem megy, akkor Viktor77 #26-os hozzászólását vedd figyelembe!:( -
Trak
addikt
Támogatom az 5letet...
Mivel nem tudod mit csinálsz, kérj meg vlakit a környékeden aki ért hozzá, hogy mutassa meg hogyan kell.
Az én Gigabyte alaplapomban a BIOSban CTRL+F1 kombinációval lehet behozni a ''rejtett beállításokat'', többek közt a tuning dolgokat is.
És nem véletlenül vannak ezek rejtve... -
echo001
aktív tag
na akkor
pihenj olvass !!!
a lenyeg alitsd az alaplapon autora a dip eket es akkor a biosban tudsz alitgatni
ha fixre van alitva az alaplap akkor biosban nem tudsz alitgatni
a pdf-ben benne van minden !!!! -
Viktor77
titán
-
Mazka05
őstag
Vagyis akkor az alaplapon valahol van két kapcsolo vagy a biosban van két kapcsoló? vagy most mi van ? Full készen vagyok :D
-
Robi_73
őstag
[L]http://europe.giga-byte.com/MotherBoard/FileList/Manual/manual_7vtxeh_e_1002.pdf[/L]
Ajánlom figyelmedbe a 12. és a 46. oldalt.Jumper és a dip kapcsolók segítségével lehet ennél a lapnál tuningolni,na meg a biosban is. -
Mazka05
őstag
-
echo001
aktív tag
-
Flashy
veterán
az alaplap max 133-as fsbt támogat, ha a procid nem lockos akkor jumperrel adjál neki feljebb, ennyit tudsz tenni. remélem jó alaplapot nézek. viszont akkor nem fogsz találni programot amivel tuningolni tudod.
-
Mazka05
őstag
-
Mazka05
őstag
Nem találok... Pedig valaki mondot valami hasonlot hogy valami bilentyű kobinácioval lehet elérni a rejtett beálilításokat... Nem tudja véletlenül valaki melyek ezzek vagy minden lapnál más?:F
-
Robi_73
őstag
-
pilóta
nagyúr
-
Mazka05
őstag
-
pilóta
nagyúr
-
Mazka05
őstag
-
Flashy
veterán
-
pilóta
nagyúr
-
Mazka05
őstag
-
ugri21
tag
-
Mazka05
őstag
Clockgen-ent probátam de nem találtam megfelelöt ahol let volna az alaplapomhoz!
-
Robi_73
őstag
-
Mazka05
őstag
-
Viktor77
titán
-
pilóta
nagyúr
-
Robi_73
őstag
-
Mazka05
őstag
UP! :O Még Ma!
-
Mazka05
őstag
up!!!!!!!!!!!!!!
-
Mazka05
őstag
Ezzel az alaplapal nem tudok proci tuningolni és kéne már 100szor probáltam ,de most elhatároztam hogy felhuzom akkár meddig is kell keresgélni! 2 proim már van de azzal nem tudom huzni csak meg tudom nézni az adatait az egyik cpuclock a másik cpu-z.. a proci
thoroughbred magos..
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Proci tuning progi kéne!
- (téma lezárva)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- Okos lesz a következő szemüveged
- Energiaital topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest