- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Processzor hamisítás
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: ASUS RT-BE92U WiFi 7 router a felsőházból
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
jasonka
aktív tag
Mivel nem kaptam választ - a kért kép feltétele után se - megpróbálom mégiscsak ide (is) feltenni a proci képét.
(Úgy tűnik egy nagy 0 lesz !...)
[Szerkesztve] -
jasonka
aktív tag
Elnézést az előbb hült helye volt a két szóban forgó hozzászólásnak - azt hittem törlésre kerültek -
Nem tudom hol voltak de egyszerre csak előjöttek...
(Így előző - Moderátort kérdőre vonó - megjegyzésem tárgytalan...) :( -
burgatshow
veterán
Tisztelettel kérdem a Moderátor Urat/Hölgyet miért törölte a kérdésemre kapott tegnapi választ, majd az én újabb válaszomat ? ( Bűn ha - ide nem tudván képet feltenni - az index-fórum-ra hivatkoztam ? NEM oda kérem a választ, csupán a processzor kért képét tettem oda fel. Ez főbenjáró ? )
És eredeti hozzászólásomon/kérdésemen - ami még fent van - miért van ott a piros moderáló felirat ? Mi rosszat/rossz fát tettem ( a tűzre )? - mely esetben nem volt szándékosch -...A MOD az nem azért van ott mert rossz voltál, hanem ha 5 percen belül szerkeszteni akarod a hsz.od akkor arra kattintva megteheted.
-
jasonka
aktív tag
Tisztelettel kérdem a Moderátor Urat/Hölgyet miért törölte a kérdésemre kapott tegnapi választ, majd az én újabb válaszomat ? ( Bűn ha - ide nem tudván képet feltenni - az index-fórum-ra hivatkoztam ? NEM oda kérem a választ, csupán a processzor kért képét tettem oda fel. Ez főbenjáró ? )
És eredeti hozzászólásomon/kérdésemen - ami még fent van - miért van ott a piros moderáló felirat ? Mi rosszat/rossz fát tettem ( a tűzre )? - mely esetben nem volt szándékosch -... -
jasonka
aktív tag
Feltettem az ''index-fórum/Törzsasztal(Képek beillesztése'' helyre, mivel - szégyellem, de ide nem tudok képet feltenni -...
-
Dilikutya
félisten
Vettem egy P4 2,8/800/512-es procit, jól megy.
DE: a ''hűtőfelületen'' a felirat nem a szokványos ''int l'' felirat vastag fekete
e
betűkkel ( a kis ''e'' lejjebb van ugyebár egy fél sorral ) hanem bele van karcolva sima betűkkel és az adatok után a ''malay'' felirat olvasható.
Akkor ez most hamisítvány ?képet tudsz róla mutatni? amúgy az hogy Malay van ráírva, még nem gond, egészpontosan kismillió procira van még ráfirkantva hogy Malay... gondolom olcsó munkaerő, alacsony adóterhek miatt települt oda az Intel
-
jasonka
aktív tag
(Hja a kis''e'' ITT máshová esett , nem a ''t'' és az ''l'' közé...
-
jasonka
aktív tag
Vettem egy P4 2,8/800/512-es procit, jól megy.
DE: a ''hűtőfelületen'' a felirat nem a szokványos ''int l'' felirat vastag fekete
e
betűkkel ( a kis ''e'' lejjebb van ugyebár egy fél sorral ) hanem bele van karcolva sima betűkkel és az adatok után a ''malay'' felirat olvasható.
Akkor ez most hamisítvány ? -
Panther
HÁZIGAZDA
Csak kevéssé lehet húzni...Szar.
Feszt meg az alaplapom csak 1.8 V ig támogat.. így max ~1700 MHz n megy az 1666 helyett..Hát, ilyenek a Palominok. Azokat nemigen lehetett húzni, ezért vadászott mindenki az AXDA-s TBredekre. :)
-
regergedeon
csendes tag
-
clayman
aktív tag
Nem akartam hogy túlforrósodjon szkennelés közben a proci :DDDDDDD
amúgy meg a mag mellett van négy kiálló gumikarika vagy micsuda, és azon támaszkodik a borda ( rápattintáskor rányomódik a magra is ), Ezen támaszkodott szkennelés közben is :P
Akkor csak azért szar a proci mert Palomino ? Ehh. már örültem hogy nem azért..Az durva, hogy menetközben szkenneled a procit, attól még hogy hamísított, a szenet nem veszik vissza a boltban. Hogy? Borda le és gyorsan benyomtad a szkennert a házba? :DDDDDDDDDD
Egyébként ez miből jött le hogy a magon kisebb lenne a t betű? Szted újragravíroznának egy procit, ha ez egyáltalán lehetséges, hogy eladják 1500 Ft-al többért? Ha meg nem gravírozzák újra akkor meg mi értelme lett volna a t betűt lefesteni. Sztem a forrásban ahol olvastad összekeverted/ték a matricával. -
Overlocker
veterán
Nekem bizony eredeti AIUHB-m van:D Még 2003 tavaszán vettem...
Ennél a steppingnél úgy tudom az I betű tetején és alján kell figyelni, hogy van-e rajta vízszintes vonal.Ha nincs Hamis! -
Panther
HÁZIGAZDA
Akkor legalább a boltot feljelentem :))
Miért, most a tiednek mi is a baja? :)
-
regergedeon
csendes tag
Akkor legalább a boltot feljelentem :))
-
L3zl13
nagyúr
amúgy meg a mag mellett van négy kiálló gumikarika vagy micsuda, és azon támaszkodik a borda ( rápattintáskor rányomódik a magra is ), Ezen támaszkodott szkennelés közben is :P
Akkor csak azért szar a proci mert Palomino ? Ehh. már örültem hogy nem azért..Miért? Nem mindeg yneked mitől szar a procid? :DDD
-
regergedeon
csendes tag
Akkor csak azért szar a proci mert Palomino ? Ehh. már örültem hogy nem azért.. -
L3zl13
nagyúr
-
zsoltee10
addikt
-
I_Am
veterán
Ez egy Palomino proci, azokat nem nagyon hamisították, a nagy hamisítási hullám a tbred-nél kezdődött. Most van nálam egy proci, ami erősen hamisított.
AXDA2000DKV3C
KIUHB 0342MPM
Ez egy TbredA proci, de átcimkézték 2000+ tbredB-nek.
Itt minden le van írva, hogy mire kell figyelni.
[L]http://www.prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=43882&arc=f[/L]Sőt, ma már nálam lesz és erről is kaptok képeket.:P
-
torig
csendes tag
Üdv!
Van egy ilyen topic: ''Veszélyes amd procik!'' Érdemes belenézegetni, ha már hamisításról beszélgetünk. -
zsoltee10
addikt
Ez egy Palomino proci, azokat nem nagyon hamisították, a nagy hamisítási hullám a tbred-nél kezdődött. Most van nálam egy proci, ami erősen hamisított.
AXDA2000DKV3C
KIUHB 0342MPM
Ez egy TbredA proci, de átcimkézték 2000+ tbredB-nek.
Itt minden le van írva, hogy mire kell figyelni.
[L]http://www.prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=43882&arc=f[/L] -
Panther
HÁZIGAZDA
itt ez lenne az:

Ez nem is lehet hamis, hiszen a magra van gravírozva a dolog... azt igen nehéz lenne hamisítani...
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
-
L3zl13
nagyúr
-
I_Am
veterán
Ahogy nagy nehezen kihámoztam a számokat nekem is jónak tűnik, de akkor tuti, ha a matrinyát látom. Én már nem bízok az amd-kben.:DDD
AX2000DMT3C
AGOIA0230EPEW
92236040084
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
ez így innen jónak tűnik nekem. I Am?
mod:
hát igen. és most hogy néz ki a szkennered?
[Szerkesztve] -
fene_vad
senior tag
huuu komam, nemileg kevesebb hutozsir is eleg lenne...
-
I_Am
veterán
itt ez lenne az:

Te most szivatsz? Lepucolhattad volna mielőtt képet csinálsz és ne ezt fényképezd, hanem a matrinyát a nyákon.
-
regergedeon
csendes tag
itt ez lenne az:

-
I_Am
veterán
Hi.
Hogy lehet felismerni a hamis procit?
Valahol láttam képet, ahol azt mondták, hogy az Athlon felirat t beűje kisebb, és innen.
Nos megnéztem a saját procimat, és elég gyanusnak tűnik. Beszkenneltem, hogyha valaki tud segiteni, ide irjon már.:
bypet@mailbox.huDobd fel valami ingyenes tárhelyre nagyban a képet és megnézzük.
-
regergedeon
csendes tag
Hi.
Hogy lehet felismerni a hamis procit?
Valahol láttam képet, ahol azt mondták, hogy az Athlon felirat t beűje kisebb, és innen.
Nos megnéztem a saját procimat, és elég gyanusnak tűnik. Beszkenneltem, hogyha valaki tud segiteni, ide irjon már.:
bypet@mailbox.hu -
VladimirR
nagyúr
Most olvastam egy magyar számtech oldalon :) , hogy hamisítják az AMD procikat!
Nos, nem házilag fabrikálnak procit, hanem a kisebb órajelű procikat magasabb órajelűnek adják el, úgy, hogy összekötik a megfelelő hidakat!
Az AMD ezért úgy néz ki új tokozást vezet be, ahol már ezt nem lehet majd megtenni!Nemazert, de nincs feltuntetve az orajel a procin (nem a keramian, a magon)
-
authenticDViD
tag
Inkább megoldanák, hogy minden esetben figyelmeztessen a bios, vagy az op.rendszer, hogy ha a proci nem gyári frekvencián üzemel.
Nem kell aggodni, az intel kov. sziliciumszeleteiben mar lesz tuning-über-alles-defend-system... :DDD :(( -
Elrood
őstag
Nos, nem házilag fabrikálnak procit, hanem a kisebb órajelű procikat magasabb órajelűnek adják el, úgy, hogy összekötik a megfelelő hidakat!
Az AMD ezért úgy néz ki új tokozást vezet be, ahol már ezt nem lehet majd megtenni![L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=14161[/L]
Ebbe a topicba már szakszerűen leírtam mindent:) -
authenticDViD
tag
-
Peet
senior tag
Erre gondolsz? :)

Igen, csak én nem akartam ilyen ronda nagy képet beszúrni! :DDD
-
authenticDViD
tag
Az AMD ezért úgy néz ki új tokozást vezet be, ahol már ezt nem lehet majd megtenni!Erre gondolsz? :)

-
marcee
addikt
Az AMD ezért úgy néz ki új tokozást vezet be, ahol már ezt nem lehet majd megtenni!Az intel szorzó lock is ezért születettt annó.
Ne örülök bazzeg!
Inkább megoldanák, hogy minden esetben figyelmeztessen a bios, vagy az op.rendszer, hogy ha a proci nem gyári frekvencián üzemel. -
PeliScan
addikt
Az AMD ezért úgy néz ki új tokozást vezet be, ahol már ezt nem lehet majd megtenni!Nah, végre egyetértenek vmiben az Intellel... tiltsuk a tuningot. :(
-
Peet
senior tag
Az AMD ezért úgy néz ki új tokozást vezet be, ahol már ezt nem lehet majd megtenni!
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Processzor hamisítás
- (téma lezárva)
- Hardcore café
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Marxistává válik az AI, ha elviselhetetlenné teszik a munkakörülményeit
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- RYZEN 7 5700X3D +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (nevedre)!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- AMD Ryzen 7 5800XT BOX - Gari 2029.02.22. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X BOX Eladó!
- Intel Core i5-14600KF LGA-1700 14 mag / 20 szál 3.5 GHz / 5.3 GHz
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB & 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -2 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest