Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
IHSSMV
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene!
Az alaplapból kivettem a processzort(E5200) a hűtővel. Előbb a hűtőt, aztán a processzort. Portalanítottam a ventilátort. Majd pár nappal később visszatettem ugyanúgy a processzort és rá a hűtőt. A gép csak egy másodpercre indult el. A táp ventije és proci ventije is felpörgött egy pillanatra. A foglalat lábai nem sérültek meg, bár a ventilátort eléggé le kellett nyomnom, hogy bepattanjanak a lábak. Az alaplap így megnyomódhatott a hajlástól. Aztán kivettem az egészet. Proci nélkül beindult a gép, felpörögtek a winchesterek és ment de mivel nem volt proci, ezért más nem is történt. Aztán megint visszatettem a procit és ugyanaz mint fentebb.
A kérdés, hogy mi lehet a gond. Remélem az nem baj, hogy a táp esetleg áram alatt volt a proci ki-betételekor? Esetleg az alaplap sérülhetett a hajlástól? A proci meg mitől mehetett volna tönkre ha előtte jó volt.
Tippet vagy inkább konkrét megoldást kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest