Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Ok kösz!! Akkor szentem az Amd lesz csak nem tom mien foglalat Mert ez socked A, az Abit! De azis lehet hogy csak az asus lesz cserélve mert 1. Olcsóbb, állítólag jól bírja a tunningot, amúgy meg ha kibírom ezzel a Celeronnal akkor ha marad lóvém névnapomkor(febr.14.) akkor eladom a pí-be oszt veszek egy 2.40Ghz P4-et az Asussal kafául kihúzom egy 3.2-3.4Ig vagy tovább ha stabil!! És ebbe már lesz egy 512,256Kb cache!! Nah ez hogy hangzik! Mert én hallottam a Socked A-ról rosszakat hogy néha csinálnak furcsaságot!!
De lehet h. marad az Asus!! Szülinapomra meg veszek vízhűtést, eladom a Celeront hozzárakok egy kis Kp-t oszt kihúzom a kicsikét! De ha nem rossz a Socked A akkor természetesen Az abit lesz!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest