Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri
    őstag

Nem így se jó, ha mozgatom a folyadékba, habár jobb, mert csak az íveknél mar bele, meg ahol nem írtam át vagy5 ször, meg leragasztottam egy darabot celluxxal, oda bele sem mart, most majd apum hoz tapétavágót, aztán megcsinálom vhogy, ha meg nem akkor szarok bele, megcsináltatom vkivel vmi nyákkászítővel!! Az meg megcsinálja nekem, nem tom mennyiért, dehát a szart érdekli már!!

A táptesztelésre casak annyit, ha olyan a boltos, a tesztelés annyiból fog állni, h. Rárakja a polcra, és egy hét múlva visszaadja, persze ha olyan a boltos!:DD

Nekem ilyen erős anyagom még nem volt,mint neked:DDD
    Én mindig szívtam vele,mert a lemarandóból mardt mindig egy kicsi,de nem volt útban. Én még mindig a filcre gyanakszom...
    Próbáld higítani... Bár ezzel csak időt vesztesz... Ha meg volna a rajzod ilyen átlátszó fólia szerűségen,akkor a szerelőm kb 800-1200 forintért ráégetu uv-val a nyákra,amit asszem le is mar ő rendesen.. Még nemigen mentem ebbe bele,de megkérdem,mert mostmár engem is kíváncsivá tesz...

A boltról annyit,hogy az aqua-ról van szó... Ott még tesztelődit nem játszottam. Ha nem lesz jó továbbra sem az én meg a ahverjaim gépében sem,akkor az egyiket kompletten beviszem a orruk elé....
    Ha meg ott elindul,akkor irány az elmű és vagy 200kiló grafitot beb@szunk a főtrafóra valahogy,hogy had sz**janak ők is;]:O

Új hozzászólás Aktív témák