- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #613 üzenetére
Én tod milyen esetre gondoltam? Amivel még kis korordban az oviban fetegettél.....
De mindenképpen mozgatni kell a folyadékban,mert megmarad a felszínen a lemart anyag és megáll a folyamat...
HyA haverom tápja is egyszer úrja nyomta a winfost,de most küzben nem is játszottam. Lehet,hogy ez most egy winfos védelmi hibaféleség volt... Nemtom
Holnap ha hazaérek,akkor doom3-azok meg riddik-ezek meg battlefield-ezek...
De előbb formázok,mert van egy g**i vírusom (vagyis vagy 600) ami állandó felügyeletre szorul és így nem lehet játszani..
Az egyik állandóan töltögetni akar... a másik feltölteni... a harmadik csak elindítgat egy-egy dos-os ablakot és megpróbálja bezárni,de ilyenkor kilépeget a játékból az asztalra,szal ez így gáz.
Ja és van az swchost egy perces leállás meg websearch,ami mindig netezni akar,mint a kutya sétálni
Meg van még blokkoló vírus is,ami meggátolja a style XP-t meg az egész séma rendszert meg a háttérképet...
Akkor még an,ami újra indítja a gépet tavalyi dátummal és én meg csodálkozom,hogy rundll vagy system32 vagy rendszer óra ERROR
Meg van ami úgy idítja újra a gépet,mint ahogy a régi at-s gépeket az ideges emberke: Hosszabbító lekapcs és vissza kapcs,de ezt egytized másodperc alatt..
Ezt még sorolhatnám reggelig
Ja a tápomra még annyit,hogy sz@rok rá nagy ívben!!! Én mindent megtettem,hogy bírja a kiképzést: Qurvajó léghűtés... ''kevés'' (csak a gép) áramigény.. Nem szabályogattam le a ventijeik csak azért,mert nem hallom tőle a szomszéd traktorát.....
Szal ha nem vállalják a garit,akkor kikötöm a kocsi után és megyek vele egy 270-et a bömbivel,azt meglássuk azt amit senki
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest