- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
mr_ricsi #254 üzenetére
A mérnök barátom szerint 60-72% körüli hatásfokot is lehet csinálni.
Na minegy erről még nemtok többet mondani,mert nem csináltam még készre.
Egyenlőre az NE555-ös IC külsö bekötését alakítom + - -os tápúra vagy pedig a kimenetet alakítom át egy soros kondival kétirányú áram leadására késszé. De szerintem az első lesz megcsinálva. KB 7-8Khz-et kihoztam már belőle,de csak félimpulzuson,bár a feltranszformáláshoz elég a félimpulzus is,de a végső 50Hz-hez már nem. Bár lehet,hogy ki fogom próbálni a lüktető árammal való hajtást,hátha bírja egy kapcsüzemű vagy tekercses táp. Végülis ez még csak sima egyenirányítás volna kondik nélkül,tehát lüktető egyirányú áram.
Még erre off.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest