Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Nos inkább válaszolok az egészre egy üziben,mert kiágnak innen,mint macskát tojni.

Először is fogadd együttérzésemet! Nekem is volt ilyen szitum itthon,de most sem állok messze ettől.
Szal: A lapot dícsérem,hogy még ilyen rossz helyzetben is azt választod. Szerintem egyik lehető leg megbízhatóbb lap a szériájában.
A vidkarira meg rászólnék egy szót. És adok egy linket is.
Bővebben: link
Nagyjábol ezek a dolgai vannak neki.
Szal én azt javaslom,hogy nála szerezd be a procit és a vga-t,mert így jobbakat és erősebbeket vehetsz ugyanannyiért.
Nekm is tudott szerezni olyan procit,amilyet már három hónapja kerestem,mde amúgy gyakorlatilag egy éve. Csak éppen most lett rá della.
Szal én javaslom innen egy 9600XT-t és egy plo 2.8-as prescottot.
És még marad pénzed egy nagyon kemény bordára a procira.
Mindenképpen vegyél nagy hűtést,mert kell rá.
Amúgy inkább vegyél még bele egy-két kis 8*8-as hűtőt és azzal is jobb hatásfokot tudsz elérni.
Tom milyen az,amikor fáj a kezed a sok írástól. Én már voltam itt úgy,hogy egy nap alatt 100 üzenetet írtam. Szal hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- gerner1
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android játékok topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-9500 / Akciós Ár!
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest