Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HuMarc

veterán

Szerintem a felhasználók 99%-át nem érdekli, hogy milyen hatékonysággal lehet a két különböző rendszerre programot írni, emiatt aggódjanak csak a fejlesztők. 23 magos 45 incshes 220AH-ás csodák? :U Az az ismerősöm, akiről én beszéltem HTC HD2-ről váltott át iPhone 4S-re ;) A HTC HD2 eredetileg Windows Mobile 6.5-tel jött ki, de a hackelésre különösen alkalmas hardvere miatt számtalan operációs rendszert elkészítettek rá (Ubuntu HD2, Debian HD2, MeeGo HD2, Android HD2 - a Jelly Bean a legújabb rendszer rá) Ha ismernéd a HD2-t (vagy legalább utánajártál volna, amit a kommentedben olyan hú de nagyon kihangsúlyozol) akkor tudnád, hogy az iPhone 4S-nél mindenben szerényebb hardverrel is fut rajta akadás mentesen a ráhackelt 4.0.4 (Jelly Bean-nel nem láttam még :B ) És egyébként ezt a részt:

1. APPLE APPLE APPLE JOBB MERT APPLE HÓBAMMEGAPPLE EZA JÓ APPLE FOS ANDROID CHEJJ HOGYNÉZAZKI APPLEAJÓ vs.
    2. Fúúúúj apple hülye zárt rendszer depocsék a jókis nyílt Android avalami!

nemigen értem. Idézem azt, amit az előző hozzászólásomban írtam és amit szó szerint mondott az a bizonyos ismerősöm:

... ma beszéltem egy informatikus ismerősömmel arról, hogy neki jobban tetszett az Android, mint az iOS (HTC HD2-ről váltott iPhone 4S-re) mivel szabadabb volt a rendszer, könnyebben lehetett hackelni és testre szabni, de az iPhone 4S-nek van egy vitathatatlan előnye mégpedig a zenei programok és a hangminőség. (Ez neki azért fontos mert zenél.) ...

Ebben mégis hol szarozza az iPhone-t? És a kommentem keretein belül én magam hol szarozom az Apple-t? Valóban leírom a véleményemet arról, hogy az üzletpolitikája csöppet unfair, de magát a céget és főleg egykori vezetőjét Steve Jobs-ot tisztelem, mivel forradalmasították a számítástechnikát.

Energiagazdálkodás: Nem pont arról cikkeztek a számítástechnikai oldalak, hogy iOS 6-tal gyorsabban merül mind az iPhone 4, mind az iPhone 4S és az iPhone 5 sem hozza az elvárható szintet.

Nem értem, miért kell egyből sátánozni, ha valaki olyan véleményt ír, amiben az Apple nem egyenlő az istencsászárral, hiszen ez egy szubjektív vélemény és nem kell, hogy mindenkinek ugyanaz legyen a véleménye.

Ja és még valami: Az, hogy az Android-ot hasonlítod az iOS-hez, pont olyan, mintha egy ingyenes Linux-ot vagy akár a Windows-t hasonlítanád az OSX-hez. Az Android és a Windows mondjuk jelöli az A nagyságrendet, az OSX is az iOS meg B nagyságrendet és B=A×2 árban. Márpedig egy iPhone ára alatt jóval (mondjuk az iPhone árának negyede felett) lehet már tökéletesen használható Android-os telefont kapni. Pont így, egy Mac OS-es gép árának töredékéért lehet venni egy olyan gépet, ami HW-ban felér egy OSX-es géppel, így még Hackintosh is lehet belőle.

Mindenkiből (tisztelet a kivételnek, enyhe túlzás természetesen) fröcsög a saját készülékét istenítő és a másik félt lehúzó technikai háttérrel és bizonyítékkal nem rendelkező hülyeség

Ezt tisztelettel kikérném magamnak, eddigi ittlétem alatt végig próbáltam objektív, vagy legalábbis tényekkel alátámasztott szubjektív véleményt alkotni és senkitől nem vártam el, hogy térjen meg és hallgasson rám, csak leírtam, hogy mit gondolok.

Új hozzászólás Aktív témák