Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Kiegészítés
Van még egy olyan lehetőség is, hogy a mozgásérzékelésnél és az emberérzékelésnél is be lehet kapcsolni szirénát a kamerán. Közepes hangerővel szólhat, ha jól emlékszem, 5 - 30 - 60 másodpercig. A funkció működik, de csak annyira hibátlanul, amennyire a két érzékelés megbízható.
Viszont előjött egy jelentősebb hiba.
Ha áramot és wifit kap, minden oké. Ha csatlakozás után megszakad a wifi, semmi gond.
Viszont ha wifi nélkül helyezzük áram alá, akkor elkezdi elég hangosan bemondani, hogy nem tudott csatlakozni a hálózathoz. Ezt kikapcsolni nem tudtam, és elég zavaró lehet. Esetleg a hangszoró kikötése lehet egy félmegoldás, de nem olyan egszerű szétszerelni, lakásfelújítási körülmények között nem is jöttem rá, hogyan lehet.Illetve itt van még pár kép. Elsőként az aktív előnézeti üzemmódban így néz ki.
Valamint teljes képernyőn normál és magas (HD) minőség esetén. Utóbbi elég rendes szoftveres élesítést csinál, de szerintem nem csak azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest