Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tav-Csoves

őstag

Tisztelt Érdeklődő!

Sajnálattal közlöm, hogy Pesterzsébet - Budapest nevű kamera, mely az én tulajdonomban van, külföldre való költözés miatt, a mai nappal - 2016 08 13 - az adást az adott helyszínen örökre befejezi.

Az adás várhatóan Ausztriában, Bécs főváros Alsergrund részében található, a Porzellangasse utcában fogja folytatni a kamera valószínűleg október elseje után.

A fenti döntést az idokep.hu vezetése, adminja nem befolyásolta, a költözés a tanulmányaimmal függ össze.

Abban az esetben, ha Ön a területen, lakhelyén kíván adást folytatni, bármikor megteheti. Például egy Androidos telefonnal:
    Töltse le az Időkép hivatalos alkalmazását innen: [link]
    Jelentkezzen be az alkalmazás beállításában, - előzetesen hozzon létre felhasználói fiókot az idokep.hu-n!
    Majd pedig az észlelés fülre, azon belül legalul, a közvetítésre kell kattintani.
    Fontos, hogy optimális legyen a kép feltöltésének beállítása, ami nálam 1 perc per kép volt. Gyakoribb feltöltés esetén a képek sorba állnak, és előfordulhat, hogy éjszaka van már, de még nappali képek láthatóak az idokep.hu-n.
    Továbbá fontos az állandó áramellátás: vagyis a telefon több energiához jusson, mint amennyit felhasznál.
    Én egy LG Optimus 4X HD - model: P880 - használtam, egy új 2500 mAh-ás új akkumulátorral, és 2A-es töltővel.
    A telefon az elküldött képek mennyisége miatt 4-6 naponta összeomlott, ezt kézileg javítottam, amennyiben a helyszínen tartózkodtam. Mivel nem fogok itt tartózkodni, így nem akartam a rokonokra bízni, akik távozásom után rögtön beköltöznek a lakásba, s lényegében ezért szűnik meg a kamera itteni adása.

Megértését köszönöm!

meglatlak avagy tnilabk

Új hozzászólás Aktív témák