Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Igen, de most a kalibrálást hagyjuk ki. Egy olyan felhasználó, aki kalibrálni nem tud, de az alapokat be tudja állítani, s a korábbi készülékén meg is tette.
Kalibrálás nélkül pedig nem szokták ajánlani a fehéregyensúly állítást.Én azt értem, hogy a gyártó a kontrasztot a 235-re állította be, s nem is tud felette megjeleníteni. De ez még nem jelenti azt, hogy csökkenteni ne lehessen, s az általad leírtak szerint a gyártó ezt nem engedi.
Például veszel egy másik médialejátszót, ami másképpen adja ki a videójelet, picit nagyobb értéket ad ki, máris be lesz zárva a fehér szint. A lejátszón nem tudsz állítani, a tévén pedig hiába csökkented a kontraszt értékét, az nem változik.Félre ne érts, nem kötözködni akarok, a miértre lennék kíváncsi. Ez szerintem nem szokványos megoldás. Nekem is volt egy Sharp lcd-ém, gyárilag az is 235 értéken vágott. De lehetett még emelni a kontraszt értéken, akkor természetesen hamarabb kezdett vágni, csökkentéskor pedig 235 felett is láthatóvá lehetett tenni értékeket. Ahogyan az LG-nél is, 100-as kontraszt értékről csökkentve 85-re, a vágási szint is változik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Acefast T9 wireless mikrofonos fülhallgató fekete/fehér színben - 1 hét próbagari!
- Új Sencor RESONEX MAXI 100W hordozható bluetooth hangszóró - Még 1,5 év bolti garival! -
- Bontatlan EFFECT AUDIO X HIFIGO GRIFFIN IEM kábel - ConX Basic set - 3,5 mm
- Sony BRAVIA Theatre U (HT-AN7) újszerű, dobozzal
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest