Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Igen, de most a kalibrálást hagyjuk ki. Egy olyan felhasználó, aki kalibrálni nem tud, de az alapokat be tudja állítani, s a korábbi készülékén meg is tette.
Kalibrálás nélkül pedig nem szokták ajánlani a fehéregyensúly állítást.Én azt értem, hogy a gyártó a kontrasztot a 235-re állította be, s nem is tud felette megjeleníteni. De ez még nem jelenti azt, hogy csökkenteni ne lehessen, s az általad leírtak szerint a gyártó ezt nem engedi.
Például veszel egy másik médialejátszót, ami másképpen adja ki a videójelet, picit nagyobb értéket ad ki, máris be lesz zárva a fehér szint. A lejátszón nem tudsz állítani, a tévén pedig hiába csökkented a kontraszt értékét, az nem változik.Félre ne érts, nem kötözködni akarok, a miértre lennék kíváncsi. Ez szerintem nem szokványos megoldás. Nekem is volt egy Sharp lcd-ém, gyárilag az is 235 értéken vágott. De lehetett még emelni a kontraszt értéken, akkor természetesen hamarabb kezdett vágni, csökkentéskor pedig 235 felett is láthatóvá lehetett tenni értékeket. Ahogyan az LG-nél is, 100-as kontraszt értékről csökkentve 85-re, a vágási szint is változik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Wars rajongók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- 7" Univerzális Androidos fejegység + beszerelőkeret (4/32GB + LTE)
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- "Mini" 7R 230W Beam mozgófejes robotlámpa
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest