- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
a linux gépen cups és a samba segitségével fut egy nyomtatószerver
és a winxp gépen nyomtatáskor 20 sec kell várni mire a hülye felveszi a kapcsolatot a megosztott nyomtatóval, és minden egyes nyomtatáskor ! miért? -
emre33
addikt
CUPS és a samba segitségével sikerült megoldani a nyomtató logolását, de a winxp gép elég sokára kapcsolodik rá a linux-os gépre ! jelszót és nevet nem kell beírni ,mert azt a winxp megjegyzni, de igy is ül rajt majdnem 10 másodpercet ! miért?
-
L3zl13
nagyúr
Hmm?
Ha nem tudod mi az a samba, akkor érdekes lesz administrálni az a debian-t...
Samba szerverrel tudsz windowsoshoz hasonló nyomtatómegosztást csinálni.
Ennek persze van logja. Nem tudom van-e olyan szintű logolás, ahol nyomon tudod követni, hogy ki mit nyomtat. Olvasd el a manual-t. -
L3zl13
nagyúr
A hálózat windowsos? Akkor gondolom samba a nyomtató szerver. A samba logolása nem képes ilyesmire?
-
emre33
addikt
Debian alá szeretnék egy print szerver összehozni, abból a célból hogy a hálózati nyomtatón kinyomtatott oldalakat tudjam logolni, vagyis hogy mikor ki nyomtat éppen ! Beszéltem két linux-os ismerősemmel, de ők nem tudtam segiteni, pedig pénzt is felajánlottam neki ! Kérem aki tudna nekem legalább támpontot adni az irjon ! Kössziiii
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest