Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
a linux gépen cups és a samba segitségével fut egy nyomtatószerver
és a winxp gépen nyomtatáskor 20 sec kell várni mire a hülye felveszi a kapcsolatot a megosztott nyomtatóval, és minden egyes nyomtatáskor ! miért? -
emre33
addikt
CUPS és a samba segitségével sikerült megoldani a nyomtató logolását, de a winxp gép elég sokára kapcsolodik rá a linux-os gépre ! jelszót és nevet nem kell beírni ,mert azt a winxp megjegyzni, de igy is ül rajt majdnem 10 másodpercet ! miért?
-
emre33
addikt
Debian alá szeretnék egy print szerver összehozni, abból a célból hogy a hálózati nyomtatón kinyomtatott oldalakat tudjam logolni, vagyis hogy mikor ki nyomtat éppen ! Beszéltem két linux-os ismerősemmel, de ők nem tudtam segiteni, pedig pénzt is felajánlottam neki ! Kérem aki tudna nekem legalább támpontot adni az irjon ! Kössziiii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest