Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
brasil
senior tag
up
-
Yom
aktív tag
Szia!
engem az erdekelne, h milyen lapban tesztelted? mert azt hallottam, h nem minden lapban, es chipsettel lehet jol huzni a procit. v ez csak kamu?
koszi: Yom
mod: lehet h feluletesen olvastam a topikot, de azt nem lattam h mennyi kisker garral van a proci?
[Szerkesztve] -
DeadMeat
nagyúr
reggelt

-
DeadMeat
nagyúr
Segaz en az ilyeneken mar tul vagyok inkabb qssolok,mert a vegen szetoffoljak a toyikom ugy mint en most a tied
.Ezer bocs ha felreertettel,nem bantaskepp,rosszindulatbol irtam amit.Mar en sem emlexem,kit mikor szurtal le,csak arra,h mindig jot nevetek rajta 
Na vigyetek a procit
-
brasil
senior tag
nem vaygok sértődős nem gond csak télleg nem vágom h miért vahgyok én a rossz.itt a topicban egészen addig amíg engem nem keztek b@sztatni h vicc a topic és egyebek addig teljesen visszafogott voltam érzésem szerint. többi topicról nem tudok most nyilatkozni mert nem emléxem h kit ugattam volna le és miért.de sajnos én is ami a szívemen az a szánom
így ha beszólnak nékem akkro én visszaszólok.ennyi. 
-
Ez milyen steppinges?
-
brasil
senior tag
nem leosztok mindenkit csak azt aki úgy jön be mint a fent említett emberke. aki korrektül elmondja mit szeretne azzal én is mindíg korrekt voltam.olvass vissza kicsit.az első hsz-re mindössze annyi volt a válaszom h nem. mi ebben a leosztás?utána jött nekem a vicces dolgokkal naná h én is úgy állok hozzá.szal ha kicsit visszaolvasol akkor lehet h neked is feltűnik a dolog...sztem...
upp -
Ati007
őstag
''éppenséggel vevő lettem volna, ugyanis kéne egy jól húzható proccos (haveromnak, mert nekem már van, nekem elég a 3,6 ghz is), de te nem úgy tűnsz, mint egy normális eladó'' na nemá!!!!! ismered egyáltalán?
Teljesen korrekt srác!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
szicsu
őstag
upszika
[Szerkesztve] -
Speed
addikt
MSN-en mikor leszel?
-
brasil
senior tag
-
Speed
addikt
No miújság vann akkor most ezzel a cuccal stabil 4200-on? Menyire melegszik így meghúzva? EZ az 1,45-ös fesz soknak számít P4-nél?
-
brasil
senior tag
akkor lehet h változtatni kéne a stíluson...lesz másik vevő is nem gond...eddig senkinek nem volt baja velem aki hozzám is úgy állt ahhoz én is.
az az 530 valszínűleg használt volt azért volt nettó alat ellentétben ezzel ami új.ajánlom figyelmedbe a trend4pc-t, pctweakert, stb. nem azért azért adom br felett mert jólesik hanem mert sokáig tart kiválogatni.és az idő pénz.volt ott másik alapfeszen procc a topicban de nem akarok szőrszálhasogatónak tűnni, szal haggyjuk!ez is letesztelhető, mint említettem ha kéred csinálok valami strapatesztet, nem prime-ot mert egyrészt sokáig tart másrészt diákhitelből fizetem a villanyszámlát.
mondtam én olyant h gyári hűtővel?nem .nem is azzal teszteltem hanem valami asus cuccal, most meg nem mondom mi a neve.elég randa jószág...
na szal ennyi.
jah..kissebségi komplexus??most kezdjelek el én is minősíteni???naneeeee![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
éppenséggel vevő lettem volna, ugyanis kéne egy jól húzható proccos (haveromnak, mert nekem már van, nekem elég a 3,6 ghz is), de te nem úgy tűnsz, mint egy normális eladó.
én egyszer írtam ki olyat, hogy alapfeszen xxx, egy 530-asnál, ami ment 3,8 ghz-en, ami igaz is volt, letesztelhető volt, mégis, én nem a bolti bruttónál drágábban adtam oda a procit a vevőnek, hanem a nettó alatt. másrészt a kisebbségi komplexusoddal menjél szüleidhez sírni, ugyanis nem azért írtam így ide, mert hg vagyok, hanem mert mindenhova így írok, és ha nem tűnt volna fel, ott volt egy smiley. ''
''
a magas fesz az alapfeszhez képest magas, ugyanis ennek a procnak az alapfesze 1,3 v, és mint tudjuk tuningnál az órajel és a feszültség emelése négyzetesen emeli a fogyasztást, szóval a sz@ros kis gyári hűtő nem fogja azt a procit lehűteni 1,45v-on 4,2 ghz-en minden körülmény között.
szóval egy potenciális vevőt buktál most el!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
brasil
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
ja.22k.
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Én cserélni szeretném vmi dual P4-re.

-
Achill3uS
nagyúr
1. 24 órás dualprime lehet nemtudod de kiment a divatból
xs-en is mindenki arra törekedik hogy olyan programokat használjanak amely ennek az időnek a töredékéből kihozza ha hibázik a proci.. occt stess test, sp2004 mind jobbak a joöreg p95-nél..
2. 1,45v 90nm-ben sztem nem sok (amugyis a gyári spec 1,2-1,4v), a gond az hogy tul meleg lesz a procc és nem birja el a gyári hűtő szegény 2 presc magot, nekem pl 1,4v-on 40C alatt van terhelten a procc .. wasserkühler for all
3. freeup
[Szerkesztve] -
brasil
senior tag
szal ember! gyárilag 1.2-1.4V a spec szerint akkor miért lenne sok a az 1.45???vazze az enyém 65nm annak sem sok az 1.45.(bár terhelve csak 1.35 mer a 2+2 mag ha melózik akkor kicsit vákuumos lesz a villanyóra...
) ezt még az előzőhöz akartam csak jöttek..
szal upp, a további fesszel, frekikkel és egyebekkel kapcsolatban a 805-ös topicban kéretik...
offokat töröltetem.
pá -
Intel 561 csere?
-
brasil
senior tag
hát jah ez ilyen...nálad is láttam alapfeszen xxxxmhz kiírást, prájmot viszont nem nagyon.szal viccek vagyunk.amúgy ha nem akarod megvenni akkor mit unod itt magad? ha meg meg akarod venni akkor kérj meg és csinálok neked prime-ot, nem kell idejönni és egyből leugatni valakit hiába vagy házigazda. sztem rád is vonatkoznak az írott és íratlan szabályok.de lehet h tévedek...

igencsak magas fesz?mihez képest?
a procc továbbra is eladó!
[Szerkesztve] -
dermedt
aktív tag
Up , mert lehet kikéne próbálnom a Pentiumot.....
-
brasil
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
továbbra is 40

-
brasil
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
köcc!!!
-
up,vazze!

-
-
brasil
senior tag
Intel Pentium D processzor 805, 90 nm, LGA775, 2x1MB L2, 2,66 GHz, 533 MHz Fsb.
![[kép] [kép]](http://tech.tom.com/dimg/4/5/46ceae9bc82880e9524d8e0f29fc0c29cdda.jpg)
kiskergaranciával, 1.45v-on 4200MHz léghűtéssel!!!
41k, ami nem alku tárgya!!!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VGA kibeszélő offtopik
- Steam topic
- One mobilszolgáltatások
- Energiaital topic
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ez még elmegy