- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Segaz en az ilyeneken mar tul vagyok inkabb qssolok,mert a vegen szetoffoljak a toyikom ugy mint en most a tied
.Ezer bocs ha felreertettel,nem bantaskepp,rosszindulatbol irtam amit.Mar en sem emlexem,kit mikor szurtal le,csak arra,h mindig jot nevetek rajta 
Na vigyetek a procit
-
fLeSs
nagyúr
éppenséggel vevő lettem volna, ugyanis kéne egy jól húzható proccos (haveromnak, mert nekem már van, nekem elég a 3,6 ghz is), de te nem úgy tűnsz, mint egy normális eladó.
én egyszer írtam ki olyat, hogy alapfeszen xxx, egy 530-asnál, ami ment 3,8 ghz-en, ami igaz is volt, letesztelhető volt, mégis, én nem a bolti bruttónál drágábban adtam oda a procit a vevőnek, hanem a nettó alatt. másrészt a kisebbségi komplexusoddal menjél szüleidhez sírni, ugyanis nem azért írtam így ide, mert hg vagyok, hanem mert mindenhova így írok, és ha nem tűnt volna fel, ott volt egy smiley. ''
''
a magas fesz az alapfeszhez képest magas, ugyanis ennek a procnak az alapfesze 1,3 v, és mint tudjuk tuningnál az órajel és a feszültség emelése négyzetesen emeli a fogyasztást, szóval a sz@ros kis gyári hűtő nem fogja azt a procit lehűteni 1,45v-on 4,2 ghz-en minden körülmény között.
szóval egy potenciális vevőt buktál most el!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Assetto Corsa Rally
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5128, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.Ezer bocs ha felreertettel,nem bantaskepp,rosszindulatbol irtam amit.Mar en sem emlexem,kit mikor szurtal le,csak arra,h mindig jot nevetek rajta 

''
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)