Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpajk
tag
Laptopszalon:
"Online rendelnél, de tartasz tőle, hogy milyen lesz a termék élőben? A Laptopszalon webáruházán keresztül történő rendeléskor mostantól akár 8 nap helyett, 14 napon belül, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól!* Nyugodtan meggyőződhetsz róla, hogy a készülék megfelel-e igényeidnek, hiszen két hétig még meggondolhatod magad! Használd ki az online vásárlás nyújtotta előnyöket a 14 napos vásárlástól való elállás lehetőségével! Az elállás joga csak fogyasztót illet meg."
*Az elfogadott EU-s irányelvnek megfelelően, mi már most lehetőséget adunk a 14 naptári napon belüli vásárlástól való elállásra.
[link] -
szpajk
tag
Nekem Ultra Duo-m van, de a kijelző betekintési szöge engem is nagyon zavar. Mivel netről rendeltem, így 14 napos elállási lehetőségem van, csak az a gond, hogy ebben az árfekvésben, ilyen hardverrel és minőségben nem találtam más alternatívát.
Ha IPS lenne, akkor ez lenne a tökéletes tablet számomra, de így........ -
knyitogato
őstag
Csatlakoztam a klubhoz :-) ennyi penzert teljesem oke, a kijelzo nyilvan nem retina, de tokeletesen megfelel. Sebessege teljesen megfelelo, melegedni azert tud, bar rengeteget dolgozott ma. Ha nagyon erosen szugeralom, fehernel nem teljesen homogen,kicsit sargas arnyalatu, de felesegem szerint nem, es tudni kell,hog en mar Nexus 7-et es iPadet is lattam ilyennek :-) osszessegeben nagyon megeri szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- Konteó topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest