Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Új hozzászólás Aktív témák
- 

rasky
senior tag
Na én végül visszavittem a boltba és megváltam tőle. Az ára olcsónak mondható, na de vannak olcsóbb társai, és ha már benne van az adott funkció (g sensor, hangszóró), akkor működjön is normálisan 42 000 Ft-ért. Röviden összefoglalva a pozitívumok és a negatívumok.
Pozitívum:
- az aksi, mert viszonylag jól bírja az árához képest
- a forma, mivel jól néz ki maga a tablet eleje, oldala, hátoldala is
- tok, mivel formás, minőséginek látszik
- wifi, na ez bivalyerős, és tökéletes is lenne, ha alvóban nem dobná el, bár ez később valószínűleg orvosoljákÉs lényegében ennyit a pozitívumokról.
Negatívum:
- kijelző, na ez a fő negatívum, pedig elvileg jó a felbontása, de mintha valami szűrő lenne előtte, olyan szemcsés (dream 7-nél láttam ilyet), és ezek nem hiszem, hogy a pixelek lennének, egyszerűen rontotta a szememet..
- nagyon melegszik a hátulja, nem sütött, de kellemes sem volt
- recseg, megnyomtam középen a hátoldalát és hangosan nyikorgott, recsegett
- a külső hangszóró, na ez változó, de többnyire olyan halk, hogy egy film megnézése élvezhetetlen, viszont fülhallgatón viszonylag megfelelő hangminőséget produkált
- a gravitációs szenzor, na ez kritikán aluli..döntögetős játéknál használhatatlan, tehát van benne de minek (pl doodle jump, dead runner...stb)
- most wanted 3 szaggat, where is my water szintén... pedig az utóbbi egyszerűbb játék, akkor minek a két mag?Lényegében ennyi.

- 

rasky
senior tag
Na megjött nekem is. Eddig minden tetszik rajta, kivéve a kijelző minősége, az valami borzalmas, mintha valami fólia lenne rajta, főleg a fehér színeknél látszik miközben görget az ember...na meg a betekintési szög alulról meg jobb oldalról is elég silány..ezektől eltekintve rendben van a gép.
 - 

rasky
senior tag
A gyártó facebook oldalán 10-ből 10-en szídják a céget, na meg a tabletet is...a magyar oldalakon meg dicsérik. Hétfőn hozzák, de ezek után már félve fogom átvenni...
 - 

rasky
senior tag
Az ED oldalán reggel még 4 üzletben volt átvehető, délutánra már elfogyott, csak rendelésre van. kapós cucc, nekem hétfőn jön.

- 

rasky
senior tag
Na megrendeltem, kíváncsi leszek rá

- 

rasky
senior tag
Ipad 4-en gondolkodtam, de valahogy mindig eljutok oda, hogy ár érték arányban nem éri meg nekem... Így most ezzel szemezgetek mint alternatíva. Kérdésem a következő: kb mennyi kijelzőhasználatot bír egy feltöltéssel?

Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mozilla Firefox
 - Elektromos autók - motorok
 - További aktív témák...

- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
 - DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
 - Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
 - iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
 - "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok

- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
 - HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
 - Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
 - Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő