Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
missz
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Igaz nekem multipad 2 van, egyfolytaban nyuzom, es esetleg langyos
, de meg sokszor az sem...
Imadom, nekem ipad 3 volt elotte, ez sokkal szerethetobb
-
keep2000
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
sok sikert, buék -
keep2000
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
amstro555 írta a 6-os kommentben, meg később is. Lehet, hogy valami app a ludas érte, úgy legyen, hogy nálad nincs gond.
-
keep2000
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Welcome aboard!
Ha valaki még erre tévedne, nyugodtan karistoljon ide pár sort.
A Prestigio Facebook oldalán olvasgatom egyébként a frissítésekre vonatkozó kérdéseket, eléggé elárasztják őket. Remélem ez a januári infó még áll, jót tenne neki, ha legalább a wifi hibát kijavítanák. Méginkább örülnék egy 4.2-es frissítésnek a multiuseres támogatás miatt, de nem vagyok telhetetlen.
4.1 lesz rá (szerintem nem csinálnak akkora blamát, hogy a dobozra ráírják és mégsem), a többi meg ha lesz, lesz. -
keep2000
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Egészségedre. Én nem látok vele problémát egyelőre. Nekem a meló miatt pont jó.
-
keep2000
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Nekem teljesen folyamatos, semmi gondom vele. Próbáltam már egy pár telefont, illetve 1-2 tabletet, azokhoz képest jóval folyamatosabb. Antutu benchmark (az új verzió) 9500 pontot adott rá.
Pár szám az ismerőseim köréből összehasonlítás végett:
Galaxy Ace: 4200
Galaxy S2: 10200
Galaxy S3: 16000
ZTE Grand X In (saját): 11500Szerintem ez elég cool, nyilván egy ilyen bechmark csak egy hozzávetőleges mérőszám, de ha ezt tekintjük, akkor az S2-vel van partiban.
-
keep2000
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Volt szerencsém tegnap megtapogatni egy 30ezer körüli Navon Platinum 7"-os készüléket, amit egyik rokon kapott karácsonyra. Annak egyetlen előnye, hogy GPS van benne (nekem nem hiányzik, elég a telefonban). Ezen kívül viszont a Prestigio felbontása mindenképpen jobb, a képarány és a méret is szimpatikusabb. Sokkal gördülékenyebben megy minden, az erősebb proci és kétszer annyi RAM teszi a dolgát rendesen.
Talán még a súlykülönbséget lehet megemlíteni, a méret miatt a Navon könnyebb volt, a Prestigio azért érezhetően nehezebb, de nálam még belefér a megtartható kategóriába.
Ha a szoftveres hibáit javítják a frissítéssel (talán a wifi eldobás a legérdekesebb, azontúl nem sok baja van) plusz megkapja a JB előnyeit (pl project butter), akkor még jobb gép lesz ennyiért.
És a párom egyedül választotta, büszke vagyok rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Projektor topic
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de meg sokszor az sem...