Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
Azért óvatosan a CM-mel, ami bugok nálam voltak:
- HDMI, hol működött, hol nem
- video lejátszás 720-tól akadt, szaggatott, volt, hogy a tab újraindult
- böngészőre külön kellett a flasht felrakni, de beágyazott video esetén tab újraindult
- Wi-fi nehezen csatlakozottMentésből tettem vissza a gyári rendszert, onnantól nem lehetett a Wi-fit bekapcsolni, mint ha nem lett volna benne. Prestigio oldaláról leszedett gyári rendszerrel kellett újrahúznom, azóta hibátlan.
Ha ezeket a dolgokat nem használod, akkor tökéletes!

-
saelin
veterán
Nem merem megkockáztatni, pedig nagyon jó lenne egy jobban optimalizált rom. Szóval azt mondod, hogy ugyan úgy kell felrakni, mint a gyárit? Olyat már csináltam.
Wipe factory reset, és install from sd card (valami ilyesmi volt). Ennél is csak így kellene feltennem?Szerk: Az angol leírásban szerepel az rk tool... gondolom nem kihagyható a lépésből.
-
Elvileg az akksinak kell tartalmzni egy toltest es kisutest , illetve lekapcsolast vezerlo aramkort, az sajat firmwareval rendelkezik, ha gond van az akksival akkor tobbnyire ennek az aramkornek a hibaja okozza. A lion,lipo akksikat csak egyszer lehet 0 ra meriteni,mert egybol es visszafordithatatlanul karosodik. Az elektronika ovja is es nem engedi a cellek feszultseget 3.2 volt ala leesni a toltottseg merteket pedig 20% ala. Ezen akksik kb 300-500 ful lemeritesi es feltoltesi ciklust birnak ki telj2sitmeny csokkenes nelkul. A tulmerites mellett a masik nagy elleseguk a magas homerseklet, az szinten karositja. Ha valamelyikotoknek nagyon alacsony uzemideje pl 20 perc ott mar nyussz van az akksinak. A gyors merules oka abban keresendo hogy viszonylag kis kapacitasu az akksi, illetve a rendszer nincs megfeleloen optimalizalva, konfigolva a tabra igy erobol kell szamolni a cpu,gpu parosnak es ez bizony sok energiaba kerul.
-
Mezcal
addikt
-
rokarudi
aktív tag
Fura, nekem felment a poweramp. Mondjuk én nem közvetlenül a play-röl vettem meg, hanem még a telefonomra, és mivel közös az account, astro-val egyszerűbb volt leszednem az apk-kat a telefonról és áttenni a tabletre az összeset. És így a poweramp meg az unlocker is felment a tab-ra.
-
Semm1
tag
Olvastam, és nálam is előfordult, hogy ki majd bekapcsolás után a főképernyőn hiányzik pár alkalmazás, és olyanok is ott vannak, amiket már töröltem onnan, ha jól emlékszem, akkor írta valaki, hogy a megoldás, ha a Google szerverekre szinkronizálom az alkalmazás beállításaim...Jól emlékszem?
A gépről még annyit:
Akksi problémám nem nagyon lesz, de kb. nálam is 3-4,5 óra közt van az üzemidő. Netezéssel, 5% fényerőn, gyakori Mail és egyéb frissítésekkel jól bírja, akkor merül nagyon, ha zenét hallgatok, de ez kicsit a lejátszó hibája is, Play-en írták páran, hogy sokat eszik. Jó gépelni rajt, könnyebb mint gondoltam, a kijelző érzékenysége is jó, szerintem.
Szóval eddig nagyon elégedett vagyok vele, még a Hdmi-t akarom kipróbálni, ha meglesz a kábelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Házimozi belépő szinten
- Automata kávégépek
- Arc Raiders
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- További aktív témák...
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest